Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy:
Szép napot!
Gyerekek!
Nem látjátok hogy ez egy tuningolt, VIZES! gées!
a lovak megszaporodásának oka a VÍZ! Tehát VIZILOVASGÉESS
Ebben a mai Magyarországban a kereskedők mindent megtehetnek. Csak a lelkiismeretük szabhatna gátat, ha lenne. Ez van.
Talán inkább nyugdíjas igazolvány kellett volna nekije, nem?
na erről van szó, hogy a fojtatlan kb 45 paci... azért ez elég gáz a kereskedés részéről.....
Mától már lehet személyi igazolványa az én drága kutyámnak. A 14. évét tapossa a mai naptól. Remélem még jó sokáig velem lesz és dögönyözhetem!
Igazából sehogy! Mivel a fojtott verzió 25 kW, ami 1,36-tal szorozva 34 LE, a nyitott meg valami 10-zel több.
Matekból gyengék voltak a mértékegységek átváltása című fejezetből. Viszont így talán kelendőbb, hiszen mindenki izommotort akar.
Ámerikában olyan kártérítési pert lehetne a nyakukba akasztani a vásárló megtévesztéséért, hogy míg élnek, fizetnének.
Biztos a34- 35 LE-re azt hitték az KW és azt átszámitották LE-re
Miért, Ani igen?
hogy lehet 53 LE ez a paci?
Köszi szépen Teddy!
http://www.hasznaltauto.hu/2452415_suzuki_gs500_2007
Tudom, az is én voltam! Csak nem akartam, hogy megfeledkezz eme műalkotásról!

Amúgy mizu? minden oké?
ESso baba!
Ezt a tréfát egyszer már lelőtték!
Majd megveszi valami nagyon elkeseredett és mégjobban elfog ha megtudja mit vett ennyiért.
A mocis gázolta el őt! Megvédem azt a drágaságot...
Ennyiért és így csak egy elmebeteg viheti el! Bár, amíg lószar van, veréb is......
vágom tesó......

Én mindig bírtam azt, hogy nulla befektetéssel pluszt pénzt keresni:-)
hiszen tőlem 7k-ért vitte most meg már rádob plusz egy kilót...

De nem akarom senki boltját rontani....ha elviszik, jó lesz neki, ha nem akkor rajta marad....
Én még nem gázoltam motorost!
Valszeg igazad van, de azért akkor se hiszem, hogy közel 80! És egy százassal kijjebb van, műszakilag rendben, +garantie....
Jajj, köszi, hogy kisegítettél az értelmezéssel!

Tudom....
"A királynőt megölni! Nem kell félnetek! Jó lesz......"
ebbe se 22.000 van

Azért szerintem aki motort vesz, az használja is.....és ugye lassan 5 éves gépbe ennyi?