Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ez nem volt rossz!
Amiért olcsón, vagy ingyen jutsz, arra nem vigyázol!
Ergo hamarabb tönkremegy.
Ha gumis lennél, mindíg gumit füstöltetnél!
Így hogy kutas vagy, csak a gázt húzod ész nélkül!
Igen!
EGGGGGGGYÉRTELMŰ!
Te hülye, ha gumis lennék jobban enné a gumit?
Mert benzinkutas vagy bazzeg!
Nekem itt a városban ( Blue megnyugtatására ) beszopja az 5,6-ot!
Közös guruláson 4,3.
Váltás!
Lehet jönni, nincs kizárva senki. Csak szállást nehéz találni, mert ott is 4 napos ünnep lesz + valami európa kultúrális fővárosa van a környéken. Gyakorlatilag nincs szállás. Nekünk 2 hónappal ezelőtt a hetedik (elég ócska) szállóban sikerült csak szobát foglalnunk. Ott is csak azért, mert valaki visszamondta.
Sátrazni mondjuk biztos lehet, de ahhoz meg még hideg van arrafele szerintem.
sőt.. mink
én is irigyellek mozsmár..
Remélem szép lesz, bár sokat fog rontani az élvezeten, hogy egy olyan csopperes barátommal megyek együtt aki mondjuk úgy, hogy elég "finoman" szokta venni a kanyarokat. Magyarán utál kanyarodni és nem is tud. Ráadásul iszonyatosan tériszonyos (ismeretlen hídon nem tud átmenni, szakadék melletti szerpentinen komolyan rosszul van). Szóval én azt tervezem, hogy majd elindulunk együtt, én 15 perc múlva elunom magam előre megyek és X időnként megállok egy palacsintázó mellett bevárni őt. Este pedig beülünk egy sörözőbe és jól elviccelődünk egymáson ;)

Egyébként Bled-be megyünk, az első nap a Triglavi Nemzeti Parkot járjuk körbe, a második nap meg lemegyünk a tengerpartra enni valami döglött halat. Persze végig autópálya nélkül, "panoráma" utakat keresve. Lesz ott egy helyi szivar, aki majd segít nekünk.
Különben meg nem is tudom, miféle huzat férközne be a kis sapkám alá ... Elég jól véd az ilyesmi ellen...
Íjjjj, azért a Szlovéniáért irigyellek!
Teljes mértékben 100%-ra huzatmentes mosoly
A vasárnapi keringőn nekem most 4,4-re jött ki a fogyasztás amit jónak minősítek, bár nem kiemelkedőnek. Főleg, hogy voltak hosszú szakaszok, ahol hagytam 3-4 -ben pörögni. Rájöttem a zajra is amit hallani véltem akkor ott motorból. Típushiba: lelazult valami kuplung tartó anya. Nagyon bízom benne, hogy holnapra meghúzzák nekem a szervízben, mert csütörtök reggel indulnék a géppel Szlovéniába.
Hát ez nagyon korrekt!
De ciccah mosolya biztos, hogy valódi? Nem a huzat teszi?
140 km/h-ig eszi a 4.6-ot százon, nem leforgatva.. 180 km/h-ig eszi az 5-öt.. ebben a sebességtartományban, de 8000 - 11000 között forgatva, 2-3-4 fokozatban 7-et esz 100-on.. ez korrekt.. és nem utasfüggő mert a 140 ménes az teszi a dolgát.. mocicca meg szépen, széles mosollyal figyel a sisakból :)
Gixerre nincs titok, ott minden másképp van!
Ez a baj! Én nagy átlagban 5-5,5ezerrel járok, ami óra szerint 100-110. Kényelmes utazótempó, nekem elég. A pécsi túrán ugye 2 személy, meg a Mozaik u-ig 130-140 , az lett 4,3.
MESTER add ki a titkot
Mert falábú vagy! Azaz fakezű!
Najó, ha nem muszály 6ezer alá nem igazán esik a fordulat
Sőt, harmadszorra termelni fogja a benyát!
Bakker én akkor miért járok 6 Litykóval?
Érdekes, Pöfi ált 4 litykó körül eszik, maximum volt a 4,5 ezeddig...
Jajj, a trafik, én is rosok tőlük eléggé, van pár "veszélyes" hely a környékünkön, 40-es főút, HÉV és egyéb nyalánkságok .
Vigyázni köll és sasolni...