Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyanítom, hogy mostanság nekem is beáll a fogyim alacsonyabb szintre. Hajtóvadászat lesz itten traffipaxilag... Bár, ha elképzelésem nem csal, akkor a 30-as vasúti átjárók környéke lesz a legnépszerűbb, no, és a 20-as útépítéses szakaszok...

Remélem, hogy megmarad a jogsim.
Még annyi, hogy a 125-ös ETZ-m is többet evett néha...
megkérdeztem kollégát, gs 500-án volt conti, de kanyarvadászni nem ajánlja mert bizonytalan a csúszáshatára.. kultúrközlekedésre megfelelő feltételezése szerint 25.000 km-t bír, jobban tapadva mint a gyári
Bakker esSO!

Indulhatnál a világ legtakarékosabb duhaja versenyen... Hogy ezt hogy csinálod?! Én a kis egynégyes Peugeot olajkályhámmal járok ennyivel... A GS is ritkán megy 4,5 alá...

Szerintem ezt a Suzukinál sem gondolták volna!
Azért szép teljesitmény!
számold ki mégeccer, lehet, nem is fogyaszt :)
Ma kiszámoltam a fogyasztást, mert a pécsi gurigán a 4,3-ra azt hittem, hogy elszámoltam vmit. Most meg 4,026-ra jött ki! Igaz, hogy most többet voltam utas nélkül, de azért akkor sem rossz.
vagy mire gondolsz?
gs 500
Hátsóra
mire kéne a conti?
Sziasztok!

Ismeri valaki vagy használt már Continental Twist Sm gumit? Vélemény van róla? tapad?
Csak elég olcsónak tűnik 12133 ft újonnan.
Éss naggyon helyesen teszed!
T a v a l y...
Idén főképp a másik parton mászkálok....
Ma is láttam Gyarmat szélénél 3lábúval ácsorogni 2 illetékest. Nem tom, mit akartak, mert a leadott jelek miatt mindenki kb 25-tel ment. Igazán kitalálhatnák már a ilyen lassúak megbüntetését is!
Addig gurulgattál Visegrád felé, míg összeakadtál egy gixerrel?!
Akkor idén már nem kell menned!
A multhéten jártam arra, de sok helyen mértek...elrontották az egészet.
akkó örül
Na jó...
azér még kedvelhetlek erőssen?
Tuttam, h ezt fogod írni
megálltam

Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
Na megájjá....
sikerült a rendéreknek megmutatni a vadkerti egyenesben, hogy milyen 170-ről egy rövid féktáv riszáló picsával és csikorgó gumival egy zastava mögött nem is értem azokat az üres tekinteteket..
Ok
Tavaly csak azé nem írkáltam, mert ritkán jártam errefele . De már nem .
Én is olyasmiket szoktam hirtelen kigondolni Dunakanyar (Szentendre,Visegrád, Esztergom,Dobogokő, Csobánka.)
Szerintem ha valamelyikötök ilyesmit HKGondol irja be ide, csak összejön pár ember
nyáháháháhá