Gyanítom, hogy mostanság nekem is beáll a fogyim alacsonyabb szintre. Hajtóvadászat lesz itten traffipaxilag... Bár, ha elképzelésem nem csal, akkor a 30-as vasúti átjárók környéke lesz a legnépszerűbb, no, és a 20-as útépítéses szakaszok...
megkérdeztem kollégát, gs 500-án volt conti, de kanyarvadászni nem ajánlja mert bizonytalan a csúszáshatára.. kultúrközlekedésre megfelelő feltételezése szerint 25.000 km-t bír, jobban tapadva mint a gyári
Indulhatnál a világ legtakarékosabb duhaja versenyen... Hogy ezt hogy csinálod?! Én a kis egynégyes Peugeot olajkályhámmal járok ennyivel... A GS is ritkán megy 4,5 alá...
Szerintem ezt a Suzukinál sem gondolták volna!
Azért szép teljesitmény!
Ma kiszámoltam a fogyasztást, mert a pécsi gurigán a 4,3-ra azt hittem, hogy elszámoltam vmit. Most meg 4,026-ra jött ki! Igaz, hogy most többet voltam utas nélkül, de azért akkor sem rossz.
Ma is láttam Gyarmat szélénél 3lábúval ácsorogni 2 illetékest. Nem tom, mit akartak, mert a leadott jelek miatt mindenki kb 25-tel ment. Igazán kitalálhatnák már a ilyen lassúak megbüntetését is!
sikerült a rendéreknek megmutatni a vadkerti egyenesben, hogy milyen 170-ről egy rövid féktáv riszáló picsával és csikorgó gumival egy zastava mögött nem is értem azokat az üres tekinteteket..
Én is olyasmiket szoktam hirtelen kigondolni Dunakanyar (Szentendre,Visegrád, Esztergom,Dobogokő, Csobánka.)
Szerintem ha valamelyikötök ilyesmit HKGondol irja be ide, csak összejön pár ember
Remélem, hogy megmarad a jogsim.