Nem úgy van az. most kezdem érezni, hogy rendeződik a csuklóm. Nagyon jó a gyógytorna. már nem recseg, de még nem az igazi a sok pihentetéstől. nem akarom hirtelen megerőltetni.
Ööööö, jóvanna, akko ne . Én azzal megyek mindenhova, ha napsüt van . Meg ha épp olyanom van, elgurulok Visegrádra pölö, akár egyedül, ha épp úgy alakul, ezt csináltam tavaly is
Egyébként meg csak aszittem, hogy most, hogy motorozhatsz, le sem lehet szedni a paciról ...
Tibkin: hihhhhetetlen a kuplung! Ollllan boldog vagyok! (örömtáncolószmájli) Mintha nem is lennekuplung. könnyedén, finom váltok, igazi nőies kis kuplungom lett! Igaz-e Hápi? Minden pénzt megér, hogy nem kell erőltetni vacak nyúlmancsot!
Szijja mindenkinek, megjöttem dógozóba. Csak két rendőrautó fordult be utánam az udvarra, pislogtam is rendesen, hogy vajjon mennyire voltam rosszkislány, ha 2 gixert is otthagytam a kamionok kerülgetése közben...
Azért tényleg picit összehúztam magam, amikor egyes villamost játszottam, akkor is elhúztam egy nénósautó mellett, mára ez asszem elég is volt ...
Egyébként meg csak aszittem, hogy most, hogy motorozhatsz, le sem lehet szedni a paciról
Meg mindenki máááás is!
Tibkin: hihhhhetetlen a kuplung!
Nagyon nevelés szaga van a dolognak!
ÉS gyere msn
Szijja mindenkinek, megjöttem dógozóba. Csak két rendőrautó fordult be utánam az udvarra, pislogtam is rendesen, hogy vajjon mennyire voltam rosszkislány, ha 2 gixert is otthagytam a kamionok kerülgetése közben...
Azért tényleg picit összehúztam magam, amikor egyes villamost játszottam, akkor is elhúztam egy nénósautó mellett, mára ez asszem elég is volt
Én is mondtam újatttttt !