Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóvanna, helyes, teljesen igazad van . Gyógyuljon csak meg teljesen. Azután viszont...
köhhöm, köhhöm,
Nem úgy van az. most kezdem érezni, hogy rendeződik a csuklóm. Nagyon jó a gyógytorna. már nem recseg, de még nem az igazi a sok pihentetéstől. nem akarom hirtelen megerőltetni.
Ööööö, jóvanna, akko ne . Én azzal megyek mindenhova, ha napsüt van . Meg ha épp olyanom van, elgurulok Visegrádra pölö, akár egyedül, ha épp úgy alakul, ezt csináltam tavaly is
Egyébként meg csak aszittem, hogy most, hogy motorozhatsz, le sem lehet szedni a paciról ...
egymagam? nemá!
Szassz Nyusz! Hurrráá ! Motorozzá sokat !
Télleg ...
Szijjja Macc, Cicc, Kacsi!

Meg mindenki máááás is!

Tibkin: hihhhhetetlen a kuplung! Ollllan boldog vagyok! (örömtáncolószmájli) Mintha nem is lennekuplung. könnyedén, finom váltok, igazi nőies kis kuplungom lett! Igaz-e Hápi? Minden pénzt megér, hogy nem kell erőltetni vacak nyúlmancsot!
Erik erről tudna mesélni!
De máááááán'...

Nemisss , csak mókásan megkértem rá, hogy fáradjon föl msnre . Most mi ezzel a baj ?
Jujujjj! !
Nagyon nevelés szaga van a dolognak!
16 h-kor megyünk a Katalinpuszta -Vác pályára.. kipróbálom a gsxr 600 K6 futóművet.. hogy mennyire feszes, meg belibeg-e 150 és 170 között, mint nekem
Naaa, használd a válasz erre című izét !
ÉS gyere msn ! Moströgtönazonnal.
szeebúsz
Hotyhogy ? ? ?
Hűűű, de penge itt valaki... ( )

Szijja mindenkinek, megjöttem dógozóba. Csak két rendőrautó fordult be utánam az udvarra, pislogtam is rendesen, hogy vajjon mennyire voltam rosszkislány, ha 2 gixert is otthagytam a kamionok kerülgetése közben...
Azért tényleg picit összehúztam magam, amikor egyes villamost játszottam, akkor is elhúztam egy nénósautó mellett, mára ez asszem elég is volt ...
És a KTMnek szám nem is volt? Mindenki olyat nyomtat otthon, amilyet akar csak aztán ne állítsák meg.
a 2 betúsöket meg a világ leggyorsabb állatai használják... a motoros rendőrök
A C rendszám a tulajdonos megkülönböztetésére szolgál: Magyarországon letelepedési engedéllyel rendelkező külföldi állampolgároknak adják
Amúgy humornak szántam...
Van, ha egyényit kérsz. Múlt héten többször is láttam egy KTM-et KTM rendszámmal. Gondolom, "csak" pénz kérdése...
És nem kizárt, h vannak még 2 betűs rendszámok is (kicsit már régiek, de biztos vannak)
C
Én is mondtam újatttttt !
és Z