Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És P.
Azt hiszem, Tibikin humornak szánta...!
és ÜDV
"OT"-ha veterán...

Olyan nekünk az "U", mint utánfutónak az "X".

Üdv Népek!
de van... RA 00-00 , RK 00-00
Nincs. Én úgy tudom.
Van más motorrendszám is mint U?
Helló "S" hát gurulj velünk!
Mert motorozni jó! !
Igen, én is erre gondoltam, azért is tekertem rajta, csak fura volt ez a melegedéses kapcsolat...
Ha jól tévedek, ezt úgy szokták nevezni, h nem emel ki a kuplung
Sziasztok!

Képzeljétek, kezdtem vakargatni a fejem a múlt héten, mert ha bemelegedett a gép, iszonyat bekeményedett a váltó, kész küzdelem volt sebességet váltani, hát még lámpánál üreset keresgélni... Ellenőriztem az olajat, töltögettem is bele picit, nehogy az legyen gond... jelenség ugyanaz. Fura volt, hogy mikor kicsit gyorsabban mentem, újra jó lett, belassulva újra nehéz, gondolom, ahogy hűlt-visszamelegedett, az okozta. Na végső elkeseredésemben csavartam egy felet kifelé a kuplungkarnál a finombeállítón, és egyelőre úgy néz ki, működik! Na ez a kis sztori azért íródott, ha valakinek hasonló lenne, próbálja ki ezt is! Azért még tesztelem, de nem akarom szervizbe vinni! Bár egy karbiszinkron, lapkacsere aktuális lassan... tényleg, ez az, amihez ott kell hagyni, mert csak hideg motoron megy, ugye?

Nyuszi, örülök, hogy a kuplung kikönnyítése sikerült, kíváncsi vagyok, milyen érzés, szóval majd, ha találkozunk kipróbálom, jó?

Ma reggel láttam egy szép új, friss GS500-at a Hegyalján a BAH felé 7:50 körül, kék volt, és U-val kezdődött a rendszáma. Átnéztem, még csak 2100km volt benne, ha esetleg ezt olvassa a gazdi, akkor gratulálok neki!
Sziasztok (volt)500asok!

Sikerült bejáratnunk egymást a tavaly decemberi GS-emmel (~2.500 km) Kb azóta nézegetem a fórumot is, szívesen gurulnék veletek. A „hirtelen jött” tervek is érdekelnek, sőt… pláne, ha É-i Középhegységről vagy a Pilisről van szó...

S
Oksa! Viszek.
Jupííííííííí De hozzál majd nekem sityót, hadd menjek veled a Fordba
Ja, úgy néz ki, hogy mek.
Mekkora élet van itten...
Csak egy ember van talpon ilyenkor? Aki csakis a Fable-könyvek miatt ismer?

Apúúúú! Remélem jössz akkor ma hozzám Egomba! Meglátogatjuk Hawkot. Valaki valami üzenet? Úccse adjuk ám át!

lesz itten mingyá' dr ÁGY.. fárasztom magam..
- Ne haragudjon Uram! Mi a neve?
- dr BÉRES.
- Várjon egy CSEPPET..
előbb egy kis hasgájázás
most majd a jólmegérdemelt alvás jön
nono 24 óra bőven elég
Jó reggelt Népek!

Ez az Oscar Wilde sem volt "hülyegyerek":

"A bigámia az, amikor valakinek egyel több felesége van. A monogámia ...ugyanaz!"

No, oszt jónapot!
Tessék Dódozodnyi! Máán!