Macc, vazze, leesek a székről, nemáá ...
Ha ezt a nyelvészeti fejtegetést előadom annak idején az főiskolán, a nylevtörténet tanárnőmet borogatni kellett volna fél napig ...
Nem-nem-nem!
Helyesn így hangzik "ma kulátlan (vagyok)"... ez annyit tesz, hogy reggel nem sikerült az egészségügyi séta, azaz székrekedés vala...
Nos, ezt egy lépéssel tovább ragozva a gondolat a tisztaság állapotát tükrözi. Valami ilyesmi lehet... szerintem, szerintem (Köszönjük Emese!)
Ez éppen olyan, mint a..., mint a... jééééé, nincs is ehhez fogható!
Valami kompromitálót majd kitalálok, ezen ne múlon! Ilyesmire fog az agyam!
Azért csendben lenni nem kell, csak vicceltem!
Erre valók a szép emlékek, hogy felelevenítve őket, jót nevessünk.
A büszke ember fent hordja az orrát, éppen úgy, mint aki szimatolja a "bűz"-t... --- "bűzke" --- "büszke"... valami ilyemi.
No, és mi lehet a helyzet akkor, ha nincs "szere"... tehát szertelen. (Remélem, nem egy drogostól ered a kifelyezés...
Olyan, mint a "büszke"...
Gonocc vagyok én, meg is jegyezted szombaton
Mintha tudnánk valamit!
De ezt el ne áruljuk neki...
Ha ezt a nyelvészeti fejtegetést előadom annak idején az főiskolán, a nylevtörténet tanárnőmet borogatni kellett volna fél napig
esSO figyejééééé', hogy mit beszél Dr.Agy (vagy Dr.ÁGY
Helyesn így hangzik "ma kulátlan (vagyok)"... ez annyit tesz, hogy reggel nem sikerült az egészségügyi séta, azaz székrekedés vala...
Nos, ezt egy lépéssel tovább ragozva a gondolat a tisztaság állapotát tükrözi. Valami ilyesmi lehet... szerintem, szerintem (Köszönjük Emese!)
Ez éppen olyan, mint a..., mint a... jééééé, nincs is ehhez fogható!
(Súgd meg előbb nekem, mert úúútálok kíváncsi lenni
Azért csendben lenni nem kell, csak vicceltem!
Erre valók a szép emlékek, hogy felelevenítve őket, jót nevessünk.
Lappföldön azóta olimpiai sportág ám ez...