Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na, neked aztán pont tudnod kéne!
szija Ciccah!
és akó.... mi a baj a "némaleventékkel"?
ollan éz, mint a lada? ukrajnába full autók érkeznek, de(!) kerék nélkül, így az autót ukrániájában szerelik össze végülis így adózásilag kedvezőbb.
Ja van benne Spanyol munka, mert papiron annak kell lennie . Gondolom amit a spanyolok csinálnak, na pont az nem tökéletes (rozsdásodik a váz, csavarok elvesznek stb) De azért alpban csak japán.
Persze a legjobb minőség ott se a Suzuki hanem a Yamaha, Honda. Bár szerintem azért elég jó a Suzuki is.
A GS meg Spanyol. Akkor már inkább az angol.

Persze igaz, ha választanom kéne megbízhatóság szemponjából, akkor inkább a japán cucc.

De azért a Triumph elég legendás gép. nem hiszem, hogy műszaki sz*pások lennének vele.
Lehet hogy szép ,de nem japán
SZÉPJÓESTÉTMINDENKINEK!

Holnap újra itt.
Sziassztok!

Bolond ez az oldal, be akartam lépni úgy, hogy Dooorcsinak válaszolok, erre bedobott a fészeres fórumba bejelentekés után . Ott meg "némaleventéztek" ...

Na szóval, a holnapot még nem tudom, gyanítom, hogy én majd reggel spurizok föl Gyarmatra Pöfivel, aztán majd eccercsak meg is jelenhetünk a környéketeken, de előtte biztos m1 majd a telefon .
Mármint a kettő gép közül bármelyiket, de csak 1iket.
Pontyosan. De ha azt mondanák itt van mindkettő (1. , 3.) Bármelyiket vihetem, akkor egy kicsit nehéz lenne a döntés.
Hihetetlen gyömnyörű az a T100-as.
Majd lesz nyomatékos villanymotor és hangszóróból üvölt a kipufogóhang
Én tudom! Vágyilag a 3.!
DL 1000-est se fogsz már venni újat, mert az is kivonva! SV 1000 is. Nagy dolog is az eu norma! A motorpark felét beáldozták, alig maradt valami. Gondolom, 1-2 év, és előjönnek a pótlékokkal. Valszeg ezek is mind űrjármű-szerűek lesznek, de hát ez a trend. Nekem sem igazán jön be.
Ember meg nem mondja
a triumphot megengedem. az kafa.
én megint 6kor keltem a kórház miatt..
Na melyik az enyimééé?
" a gsr-bandit-sv valahol igaz, de stílusban elég nagy a különbség közöttük."

A BK és a GSX között meg nincs? Ezt nem értem. Én pont azért sajnálom, mert nekem iszonyat nemtetszenek ezek az űrpacik. Nem vagyok én lukszkájvóker. Egy motor úgy nézzen ki mint egy motor.

Persze izlések és pofonok, de nálam a motor így néz ki:
Reggelt? Ugye csak viccelsz, hogy most keltél?

jó reggelt-jó reggelt!
azta.. megnéztem a bmw motorok honlapját, hát nem semmi árak.. és nézzétek meg a csillagozott részt..
azé a cb sem mai gyerek. ha máár. de igaz, naaz speciell tetszik is. meg mondjuk ha már őőrült erős motorok, akkor X11.. úú azt de imádtam.. óóriási motor, és megy, és midnen! valamiért akkor nem kellett az embereknek. kár.
erre azt a példát tudom felhozni, mikor apukám egyik barátja nézelődött szalonban, és valami nagy terepjárónál kérdezősködött, addig nyalták a seggét meg minden, majd mikor véletlenül megkérdezte, menniyt fogyaszt, az szalon főnöke megilletödve azt mondta, hogy aki ilyet vesz az nem kérdezi, és odahívott maga helyett egy sima eladót.. ha van 4 miskád egy motorra, sztem nem számít a kötelező. mondjuk mikor látok ilyne nagybmw-s motorosokat egyből vágoo hogy ezek mocskosul pénzesek. mert harleyist ismerek aki ügyesen maga szereli, de bmw-st csak gecciburzsoát.. főleg mikor full bmw ruházat.. ja boccs, gonodlom az sem 20ezer egy kabát pl..