az úgy vót, hogy én már egyszer felregisztrálódtam a sportmotoron, akkor a pályamotorozás részen voltam megtalálható.. most meg elfelejtettem, mi volt a felhasználónevem.. jelszóemlékeztetőt kértem, kaptam is, de nem küldték mellé, hogy mihez is szól.. úgyhogy új regisztráció lett esedékes..
sörben meg nemvagyok ellenfél.. dobozosban számolva simán elvigyorgok 2-től
Bocs a kérdésért: rövidlátó vagy? mert én igen és ha közeli dolgot akarok megnézni le kell venni a szemüveget, persze a müszereket igy is ugy is látom, deGPS-t nem gond jól látni?
Tegnap Győr felé hárman előztek velem szemben
Nem számít, ez csak egy motor
Húzodjon le a padkára a hülye motoros!
Hazafeé csak egyszer jöttek velem szemben
Ez egy ilyen világ, az erősebb letolja a gyengébbet.
Anyám azt tanítota, hogy ne álljak szóba idegenekkel. Ezt most kiterjesztjük az adatlaptalanokra is! És különben is gonosz vagy, mert direkt, szánt szándékkal, hogy úgymondjam előre megfontolt szándékkal haragítasz magadra!
Egyébként a sörözést megoldjuk, bár nem vagyok nagy partner, mert nem vok edzésben. Vagy gyúrjak, vazze?
Nem rossz.., de kipróbáltad már? Nem kell majd nagyon lenézned? A louisnál is lehet kapni szivgyújtót direkt motorra és annak van teteje, h ne ázzon be. Igaz az enyémen is olyan van, mint amit Te raktál fel és soxor szétázott már, de attól semmi baja.
sörben meg nemvagyok ellenfél.. dobozosban számolva simán elvigyorgok 2-től