Namostakkor mivan? Jöttök vagy nem jöttök felénk, van kaja vagy nincs kaja? Én már semmit nem értek De nagyon szeretnék szombat délután egy kis pulykacicit a fejembe tolni Hallod, Apuuuuu?!
Cicc! Azért, mert Erikék valszeg nem tudnak jönni szombaton, Titeket szerettel várunk! Az ismerkedés-bandázás az kötelező, ha felénk fúj a szél szombaton! Nemtom mikor, de sztem bármikor jöhettek a délután folyamán! Vagy majd az okos megmondja, hogy mikorra.
Néma Raido! Szerintem ezt a megszólítást csakis Magadnak köszönheted! Én úgy emlékszem, hogy nekünk be nem állt a szánk a túrán, csak két ember volt, akik nem szólaltak meg. Az egyik, ha jól emlékszem, valami fekete Yamahával volt... De lehet, hogy rossz a memóriám!
Erik! + Mindenki!
Vasárnap 10.00- kor Koxi-nál
Bp. XVI. ker Thököly utca 63. ( Nem út. utca mind a kettő van a ker. ben vigyázni. )
Megyünk ESSO felé, meg majd kitaláljuk! Börzsönyben valami hegynek föl - hegynek le, jobbra, balra. Esetleg Szlovákia vissza Párkánynál, dobogokő felé vagy valami.
Vazze!
Természetesen hús nincs pácolva - főleg nem 2 éves - csak azért írtam, hogy egyen a fene benneteket! De mostmár elgondolkodom rajta, hogy nem-e kéne-e e.
http://maps.google.com/maps?f=...