Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ide teszem mégegyszer, hátha valakit érdekli .............

http://maps.google.com/maps?f=...
MINDENKINEK KÖSZI
Nekem aztán tök8, hogy sokan vagy nemsokan és szombaton vagy vasárnap! Csak érkezzetek meg Talán kaphattok egy kis szárazkenyeret!

38739-es hozzászólás!
De eddig úgy néz ki, hogy nem annyira sokan!
Zsiroskenyér, lillahagyama.
Dorcsíííííí !
Vasárnap akarunk megtámadni benneteket!
Sziasztok!

Boldog Születésnapot, Viktor!

Namostakkor mivan? Jöttök vagy nem jöttök felénk, van kaja vagy nincs kaja? Én már semmit nem értek De nagyon szeretnék szombat délután egy kis pulykacicit a fejembe tolni Hallod, Apuuuuu?!

Cicc! Azért, mert Erikék valszeg nem tudnak jönni szombaton, Titeket szerettel várunk! Az ismerkedés-bandázás az kötelező, ha felénk fúj a szél szombaton! Nemtom mikor, de sztem bármikor jöhettek a délután folyamán! Vagy majd az okos megmondja, hogy mikorra.

Néma Raido! Szerintem ezt a megszólítást csakis Magadnak köszönheted! Én úgy emlékszem, hogy nekünk be nem állt a szánk a túrán, csak két ember volt, akik nem szólaltak meg. Az egyik, ha jól emlékszem, valami fekete Yamahával volt... De lehet, hogy rossz a memóriám!
JA! ! !

És Persze boldog szülinapot B-VIKI!

SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Itt is dógoz van ezerrel.
Így követik egymást a generációk és azok szokásai. Atyáink még a farmert koptatták, mi meg a kezünket...

Azért a kovboj, a kaszás, meg a torkodat is tisztítcsa jobb volt...
Hát ez télleg brutál!
Jó reggelt!

Aki bírja a véret és még nem reggelizett.
Annyira azér nem durva, de jól megcsinálták...

ja, ezaz
De kéne!
Erik! + Mindenki!
Vasárnap 10.00- kor Koxi-nál
Bp. XVI. ker Thököly utca 63. ( Nem út. utca mind a kettő van a ker. ben vigyázni. )

Megyünk ESSO felé, meg majd kitaláljuk! Börzsönyben valami hegynek föl - hegynek le, jobbra, balra. Esetleg Szlovákia vissza Párkánynál, dobogokő felé vagy valami.
Túlélni a jelenlegi rezsimet....
De jó Neked! Kapaszkodjatok össze Teddyvel, mint 2 sztahanovista! Mire gyúrtok ekkora lendülettel?
Vazze! Ez a "Mi géjzánk"?
Munka után motorzás Drágáim!
Igaz két órával hamarabb lelépek, ha már a szabikat és a táppénzt is benn töltöm.
Viktor!
Isten éltessen sokáig! Hosszú-hosszú motoros-életet!
Az én istenem is tartson meg erőben egészségben!
Vazze!
Természetesen hús nincs pácolva - főleg nem 2 éves - csak azért írtam, hogy egyen a fene benneteket! De mostmár elgondolkodom rajta, hogy nem-e kéne-e e.
Kösz szépen

Ez elég egyszerű volt!

De jóóóó... kedves kis kultúrkör...
Hát, Én is remélem!