Azt hiszem, holnap lesz a nemdolgozás napja... és újra permetezek, birkózógépezek, és füvet nyírok.
Dolgozás nem lesz vasárnap... egy kiállításon leszek a stand örzője... ettől függetlenül ott kell lennem, ahol nem annyira szeretnék...
Munkamánia... néha gondoltam erre, de a munkamániás szívesen dolgozik hülye időben. Én nem... lehet, hogy még menthető vagyok. Remélem.
Wazzze! 30 éves koromig nem ittam egy kortyot sem ( még az esküvőmön sem ittam a pezsgőből), erre tessél most mindenki azt hiszi, hogy valami idült alkoholista vagyok!
Az új GS tulajnak sok örömöt kívánok az új pacival!
(az a piri GS szerintem éppen egyidős Csikó mocijával... és valami rokonság lehet Ratesz cimbi piroskájával, ezek itten nagy valószínűséggel ikrek )
Olyan régen bölcselkedtem... :
"Óvakodj az orvosi könyvektől, belehalhatsz egy nyomdahibába."
esSO!
Még jó, hogy benézünk egy kávéra és maradunk pár falatot!
Tudom, hogy egy kicsit odébb van, de az nekünk ugyanaz a környék!
Kicsit karikázunk arrafelé. Zsuzsi anyu S. tarjánban lesz. Délben megyek érte és egy kicsit tekeregnék a skandináv részeken. Majd megcsörgetlek, ha a közelben leszünk.
Visszafelé jövet néznénk meg M. verebélyt. Nem tartasz velünk?
Dolgozás nem lesz vasárnap... egy kiállításon leszek a stand örzője... ettől függetlenül ott kell lennem, ahol nem annyira szeretnék...
Munkamánia... néha gondoltam erre, de a munkamániás szívesen dolgozik hülye időben. Én nem... lehet, hogy még menthető vagyok. Remélem.