korábbi hozzászólásomban cseppet erősre sikeredett mondanivalóm a szándékom ellenére negatív hatást váltott ki az imádott lány személyében, ezért térdenállva gépelek és kérek bocsánatot attól akit jelenleg nincs lehetőségem megölelni.. sem
Khón meghal!
Az özvegye megkéri Grünt, intézze a gyászjelentésd, de valami rövidet, tömöret.
-Rendben, feleli Grün.
A köv.szöveg jelenik meg az újságban: Khón meghalt. Ugyanitt Trabant eladó!
.. remélem is, hogy valami igencsak szerény személyemtől függő különleges képességem folytán történik ama csoda, hogy kedves Ciccám bugyogója nedves lesz mikor "jólesik".. neki
Hiányoltalak is ám, bár mi is csak kb. fél órát tartózkodtunk a Bandával, mert a 4kerék az 4kerék
De legalább azért végre már Ti is eljöttetek hozzánk szombaton. Szerintem többünknek maradandó élmény lett a lángoló vas Gyertek ám legközelebb is, ha felénk jártok!
Az özvegye megkéri Grünt, intézze a gyászjelentésd, de valami rövidet, tömöret.
-Rendben, feleli Grün.
A köv.szöveg jelenik meg az újságban: Khón meghalt. Ugyanitt Trabant eladó!
Mikóó móótóroztathatná a kis púúúzódat!
De a peugeotosra igen
Zimacsnak BOLDOG NÉVNAPOT!
Dooorcsi, nem rossz az a 4 kerék, csak nem erre az időjárásra van kitalálva
A lángoló vas az azt hiszem bene marad a köz tudatában
Ennek nagyon örülünk.
Mostmár le se szállsz a sárga csikóról mi?
Hiányoltalak is ám, bár mi is csak kb. fél órát tartózkodtunk a Bandával, mert a 4kerék az 4kerék
De legalább azért végre már Ti is eljöttetek hozzánk szombaton. Szerintem többünknek maradandó élmény lett a lángoló vas
Ha valakinek kell GIVI E46-ra( Nekem E42-re is simán jóvolt) való deréktámasz viheti!
Hát, az, hogy a mittudoménhányadik hozzászólásban közzé lett téve vala: "A Gixxer kényelmes hátul, de az összes víz a hát-sódon landolt!"
Zizmacs! Nagyon Boldog Névnapot kívánok!
Jelentem: kuplungom, mint a VAJ!
pusszantás mindenkinek!
Tegnap a nyári kabátomban pöfigöltem dolgozni