Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Drágáim!
Hazaértem Kva jól éreztem magam ismét, mindenkinek köszi mindent!
Ha bármiféle kompromotálló képi vagy hanganyag kerülne fel a netre, akkor az nemisúgyvolt :)
Az egész csak a képzelet és a modern technika szülötte !

Imádlak benneteket!
Na,hali!
Szerencsésen itthon!
Nagyon köszönünk mindent Nyuszi, Neked , a rendőröknek,
Mindenkinek aki résztvett ezen a "csodálesős" hétvégén!

Blue, ezt nem gondoltam! Elég volt a neved említeni,
és már esett is! Nem hiszem el!
Hehe .
Természetesen jelezni fogom, ha valamilyen érthetetlen oknál fogva épp arrafelé járnék .
Amúgy nagy rajzás van mámma is, állandóan zümmögnek a motorok itt is az ablak alatt, dógozás közben valahogy annyira nem jó hallani...pláne, hogy kocsival vagyok.
Pécsiek!
Az enyém (volt ) hol van?

Mi van ma? Az ország összes motorosa erre jár!? Ha nem láttam/tok 300 mocit, egyet se. De lehet, h több. Majdnem folyamatosan mennek itt az ablak alatt a főúton (melóhely9.
Ha egyetlen 1× megtom, h itt vagy, és nem jelzed, örihari, és kitiltalak innen!
No üdv esős bagázs:-)))

Isten látja odafentről a lelkem, Belfegor haver a pokolban meg igazolja, hogy tényleg nem kivántam senkinek semmit:-)
Na jó.........talán egy-két cseppet ijesztésnek:-)

Én p-sz is motoroztam és biza egy csepp eső nem volt...............

Képek természetesen mehetnek a helpcsapra - hiszen ezért van.....Én is kiváncsi vagyok a képekre:-)

Ma szétgályáztam magam.............tegnap keltem ugyebár megint:-) Szóval Én hamarosan elpilledek és holnap reggel irány a Hring:-)
Csókolod?
Csak nem szűkszavú voltál már megint ?

Lassacskán eljutok oda is, hogy a melón kívül a fórumot is olvasgassam... És még egy motoros is képes volt feltartani ... Nem lettem tőle szomorú .
Amúgy pusszantás a Pécsről már hazatérteknek, uuuuuutálom, hogy nem tudtam veletek menni, ezért kéretik elhalmozni élménybeszámolókkal mégmégmég .
Hazaérkezési sorrendben.
Barátnőm is nyomozott már meg én is összeolvastam mindent... Nagyon nincs rendben nekem ez a történet, de már nem lehet mit tenni.
Csak nagyon nehéz elhinni.

Viszont, hogy kicsit (nekem legalábbis) vidámabb vizekre evezek: jelenleg úgy fest a helyzet, hogy gyakorta elő fogok én fordulni a környéketeken...

Üdv Mindenkinek!
Én Rossi nézés miatt délelőtt 10 körül otthagytam a csapatot.

A hétvége tanulságai:
1., Eddig sem volt sok önbizalmam motorvezetés-ügyileg, de most... Bár egy-két körforgalomnál, és utána is Pesten már használtam a tanultakat.
2., Mi pénteken csak 2-szer kaptunk pár perces záport, ennyit még bőven kibírt a cordura.
3., (ez a fő!) Megegyeztünk lent, hogy már nem is kell Blue az esőhöz, elég ha küld egy különítményt Adonyból!
4., NINCS olyan hogy mediterrán dél! Szombaton egész nap SZAKaDT az eső! Miközben kaptuk a telefonokat a messzi északról hogy SÜT a nap!

Mindenkinek! Ha lehetőségetek van "profik" által vezetett oktatáson résztvenni, NE hagyjátok ki! A pécsi motoros rendőrök PROFIK!

és akkor:
KÖSZÖNÖM szépen:
Nyuszinak a szervezést!
A pécsi srácoknak (Jenő, Dani, a rendőrök stb.), a TANULÁS lehetőségét!
Minden jelen "volt"-nak a jó társaságot, a finom kaját, stb.
Az adonyi lakosoknak az ESŐT!

Én sajnos nem fényképeztem (ugyanis próbáltam tanulni), de azért teszek néhány képet nektek.

Nyuszi, és aki a reptéren fényképezett!: Légyszíves tegyétek fel a képeket (ha Blue engedi (naná) a helpcsapra), Kíváncsi lennék magamra is.

További szép napot! Szurkoljatok Talmának!
Sziasztok Fórumlakók!

Jelentem, a pécsi szekció egy erős fél órája elhagyta Baját!
Blue esőjét majdnem nem éltük túl, ám szerencsére csak a nap végére lett tele mindenki "bucija" vele. A csizmák és a ruhák csak délelőt 10-ig bírták!

Lassan várhatjátok a hazaérkezőket!
Most töltöm fel a képeket...

Nagyon kellemes hétvégénk volt... és tegnaptól Hápi is szivacs...
Szicicc!

Örülök, hogy jobban vagy! Nem is tudom, leírjam-e.
Itt a sportmocc üzenőfalán van egy zsindexes cikk linkje kommentekkel. Megszólal benne a ringes mentős is. Ha akarod, és még nem olvastad.........
csókolom elméletileg igen... ha visszaolvasod akkor a szokásomhoz híven inkább nem mondok semmit
Sziasssztok!
Bocs, kicsit befordultam a napokban, Pöfigölni sem voltam csütörök óta . De majd visszanászom rá .
Pécsi különítmény még bandázik? Le vagyok maradva... Olvasgatok is visszafele egyet asszem .

ahh, kösz, jól hangzik, vmikor mostanában kellene menni ...gondolom a kempingben lesz hely, nem is kell előre foglalgatni, ez tetszene...
Mikor akarsz menni?

Én a mostant ajánlom!
Pár haver volt már nyáron......és mikor voltak velem akkor csodáloztak hogy hoppá...............

Most ugye BAROMI nagy a vízszint, hiszen idén volt egy kis hó. Ezzel ellentétben nyáron ugye nem.......
És mivel sok a víz - ezért a vízesések is BAROMIRA szépek!

Én április végén (2005-ben) vittem a brancsot....... tessék.....még a járdán is állt a víz:-))) Szóval vízálló bakancs előnyt jelent:-))))) Volt akit fuvarozni kellett 2 fadarab közt:-)))

Hazafelé meg érdemes kitérni Trakoscan felé...... KANYAR paradicsom! És a vár könyéke is szép......Be nem érdemes menni....
Rét az van dögivel, csak az a gubanc, hogy Yard is.....

Az ucsó infóm szerint Horvátországban NEM VADKAPINGEZHETSZ......mert ha elcsípnek, akkor a yardon töltesz egy kis időt, meg könyöröghetsz a papirokért.
A szállásadónak le kell téged igazolni - és forditva.....ha elkapnak akkor ugye van szállásod.......(adóügyből nem rossz helyzet - igy a szállásadó sem tud feketén ágyat adni neked)

Nem vagyok benne biztos, de mintha rémlenne, hogy a tavaknál lévő nagy parkoló melett mintha lett volna egy kemping

pill.....

Ja ja
http://www.np-plitvicka-jezera...

Árak:
http://www.n
p-plitvicka-jezera...

Vagyis 9 euró a kemping.......a szállásunk meg volt ha minden igaz 12....(17 volt reggelivel)........szóval kb 800ft az hogy nem kell rohadt nagy plusz csomagot cipelni.................

De a Bungaloooooo se drága (reggelivel együtt)
Gondoltam rá de nem vitt rá a lélek
FULL-GAS XI.KER.Bud.160.
4800/Muka.
1750/oil.sz.

És a 10w40-t, én magam vittem.

Grat a géphez mi pénz?
Szia

Szeretném megkérdezni, hogy hol, ill. menni volt az 1000-res szervized.
Én most Áprilisban vettem a GS500-t, már 300 km van benne.

Balázs
Kérdés?Krosz csizmábam probáltt már GS500-al menni valaki? .
Mert én lehet hogy veszek egyet. .
uhm , megnezem a szállást, sátrazás vmelyik környező faluban, rét van? :-)
Nem......Letenye - Karlovac pálya.....utána meg a régi úton Split felé

Szállás?
Én a tavaktól 15-20km-re szállásoltam......Jó hely!
http://www.tc-marko.com/en/pri...