Helló Drágáim!
Hazaértem Kva jól éreztem magam ismét, mindenkinek köszi mindent!
Ha bármiféle kompromotálló képi vagy hanganyag kerülne fel a netre, akkor az nemisúgyvolt :)
Az egész csak a képzelet és a modern technika szülötte !
Hehe .
Természetesen jelezni fogom, ha valamilyen érthetetlen oknál fogva épp arrafelé járnék .
Amúgy nagy rajzás van mámma is, állandóan zümmögnek a motorok itt is az ablak alatt, dógozás közben valahogy annyira nem jó hallani...pláne, hogy kocsival vagyok.
Mi van ma? Az ország összes motorosa erre jár!? Ha nem láttam/tok 300 mocit, egyet se. De lehet, h több. Majdnem folyamatosan mennek itt az ablak alatt a főúton (melóhely9.
Isten látja odafentről a lelkem, Belfegor haver a pokolban meg igazolja, hogy tényleg nem kivántam senkinek semmit:-)
Na jó.........talán egy-két cseppet ijesztésnek:-)
Én p-sz is motoroztam és biza egy csepp eső nem volt...............
Képek természetesen mehetnek a helpcsapra - hiszen ezért van.....Én is kiváncsi vagyok a képekre:-)
Ma szétgályáztam magam.............tegnap keltem ugyebár megint:-) Szóval Én hamarosan elpilledek és holnap reggel irány a Hring:-)
Amúgy pusszantás a Pécsről már hazatérteknek, uuuuuutálom, hogy nem tudtam veletek menni, ezért kéretik elhalmozni élménybeszámolókkal mégmégmég .
Hazaérkezési sorrendben.
Barátnőm is nyomozott már meg én is összeolvastam mindent... Nagyon nincs rendben nekem ez a történet, de már nem lehet mit tenni.
Csak nagyon nehéz elhinni.
Viszont, hogy kicsit (nekem legalábbis) vidámabb vizekre evezek: jelenleg úgy fest a helyzet, hogy gyakorta elő fogok én fordulni a környéketeken...
Üdv Mindenkinek!
Én Rossi nézés miatt délelőtt 10 körül otthagytam a csapatot.
A hétvége tanulságai:
1., Eddig sem volt sok önbizalmam motorvezetés-ügyileg, de most... Bár egy-két körforgalomnál, és utána is Pesten már használtam a tanultakat.
2., Mi pénteken csak 2-szer kaptunk pár perces záport, ennyit még bőven kibírt a cordura.
3., (ez a fő!) Megegyeztünk lent, hogy már nem is kell Blue az esőhöz, elég ha küld egy különítményt Adonyból!
4., NINCS olyan hogy mediterrán dél! Szombaton egész nap SZAKaDT az eső! Miközben kaptuk a telefonokat a messzi északról hogy SÜT a nap!
Mindenkinek! Ha lehetőségetek van "profik" által vezetett oktatáson résztvenni, NE hagyjátok ki! A pécsi motoros rendőrök PROFIK!
és akkor:
KÖSZÖNÖM szépen:
Nyuszinak a szervezést!
A pécsi srácoknak (Jenő, Dani, a rendőrök stb.), a TANULÁS lehetőségét!
Minden jelen "volt"-nak a jó társaságot, a finom kaját, stb.
Az adonyi lakosoknak az ESŐT!
Én sajnos nem fényképeztem (ugyanis próbáltam tanulni), de azért teszek néhány képet nektek.
Nyuszi, és aki a reptéren fényképezett!: Légyszíves tegyétek fel a képeket (ha Blue engedi (naná) a helpcsapra), Kíváncsi lennék magamra is.
Jelentem, a pécsi szekció egy erős fél órája elhagyta Baját!
Blue esőjét majdnem nem éltük túl, ám szerencsére csak a nap végére lett tele mindenki "bucija" vele. A csizmák és a ruhák csak délelőt 10-ig bírták!
Lassan várhatjátok a hazaérkezőket!
Most töltöm fel a képeket...
Nagyon kellemes hétvégénk volt... és tegnaptól Hápi is szivacs...
Örülök, hogy jobban vagy! Nem is tudom, leírjam-e.
Itt a sportmocc üzenőfalán van egy zsindexes cikk linkje kommentekkel. Megszólal benne a ringes mentős is. Ha akarod, és még nem olvastad.........
Sziasssztok!
Bocs, kicsit befordultam a napokban, Pöfigölni sem voltam csütörök óta . De majd visszanászom rá .
Pécsi különítmény még bandázik? Le vagyok maradva... Olvasgatok is visszafele egyet asszem .
Én a mostant ajánlom!
Pár haver volt már nyáron......és mikor voltak velem akkor csodáloztak hogy hoppá...............
Most ugye BAROMI nagy a vízszint, hiszen idén volt egy kis hó. Ezzel ellentétben nyáron ugye nem.......
És mivel sok a víz - ezért a vízesések is BAROMIRA szépek!
Én április végén (2005-ben) vittem a brancsot....... tessék.....még a járdán is állt a víz:-))) Szóval vízálló bakancs előnyt jelent:-))))) Volt akit fuvarozni kellett 2 fadarab közt:-)))
Hazafelé meg érdemes kitérni Trakoscan felé...... KANYAR paradicsom! És a vár könyéke is szép......Be nem érdemes menni....
Rét az van dögivel, csak az a gubanc, hogy Yard is.....
Az ucsó infóm szerint Horvátországban NEM VADKAPINGEZHETSZ......mert ha elcsípnek, akkor a yardon töltesz egy kis időt, meg könyöröghetsz a papirokért.
A szállásadónak le kell téged igazolni - és forditva.....ha elkapnak akkor ugye van szállásod.......(adóügyből nem rossz helyzet - igy a szállásadó sem tud feketén ágyat adni neked)
Nem vagyok benne biztos, de mintha rémlenne, hogy a tavaknál lévő nagy parkoló melett mintha lett volna egy kemping
Vagyis 9 euró a kemping.......a szállásunk meg volt ha minden igaz 12....(17 volt reggelivel)........szóval kb 800ft az hogy nem kell rohadt nagy plusz csomagot cipelni.................
Hazaértem Kva jól éreztem magam ismét, mindenkinek köszi mindent!
Ha bármiféle kompromotálló képi vagy hanganyag kerülne fel a netre, akkor az nemisúgyvolt :)
Az egész csak a képzelet és a modern technika szülötte !
Imádlak benneteket!