Ha már zenéről van szó. Nem tudtok segíteni? cd-n szeretném megszerezni a (magyarul) Ó, testvér, merre visz az utad, (angol) O, brother, where art Thou. Esetleg a filmről nem tudtok véletlenül valamit?
Egyébként itt Miklóson nagy zenei élet van ám... A művházban (sárgaház... ) havonta szokott NEMCSAK JAZZ KLUB lenni, és mindenféle előadót hívnak, hívunk meg. Volt már többek között a Tátrai-Szűcs banda is. Esetleg köv alkalmat kihirdetem itt is, hátha valakit érdekel.
Húh, köszönöm szépen! :)
Ez elvileg 100 megás file darabokat elfogad: http://rapidshare.com/
Utána ad egy linket, azt kell megőrizni. Ha el tudnád küldeni emailben, az szuper lenne!
Igazad van, de szerintem ez most pont nem az a kategória.
Arra én is haragszom, hogy előkapnak a tiniknek egy 90-es évek beli slágert feldolgiba, aztán azt hiszik, hogy az az eredeti. Pl. van aki azt hiszi Sheryl Crow írta a sweet child o mine-t...
amíg a pop zene a Kozsó és rendőrgyilkos-Előd színvonalon van sajnos mást nem várhatunk... Másrészt, a fejlődéshez egy Ákos dal részletet kéne megfontolni:
"Nem biztos, hogy jót tesz neked, ha kiszolgálják az igényedet!"
Zseniálisan fogalmazza meg a fogyasztói társadalom fő zsákutcáját :( Amikor Ákos írta a dalt, még csak alakult, most már kiteljesült a "kiszolgált igény" program.
Nem azt momdom hogy rossz, mert tényleg el van találva csak épp nekem már kicsit idegesítő, hogy nincs SZÖVEGÍRÁS....NINCS ZENE.....mert átdolgozás, feldogozás....stb
ez ugyan olyan mint a napokba....
Sír a szájuk lent Ópusztaszeren, hogy nincs pénz....beázzik a tető......
De annyi eszük már nincs hogy lejebb vigyék a 2600ftos belépőt, hiszen ennyit nem fogok kiadni.....
Elmegy a család 12.000-ért megnézni egy pusztai kiállítást? És ebbe nincs a lejutás, meg a kaja.......
A MAI világba?
Ez szerintem nem csak feldolgozás, hanem más műfajt csinált: megzenésítette. Egyébként jól nyúlt hozzá a vershez, szerintem igényes lett az átdolgozás! persze ez csak az én véleményem
Egyébként itt Miklóson nagy zenei élet van ám... A művházban (sárgaház... ) havonta szokott NEMCSAK JAZZ KLUB lenni, és mindenféle előadót hívnak, hívunk meg. Volt már többek között a Tátrai-Szűcs banda is. Esetleg köv alkalmat kihirdetem itt is, hátha valakit érdekel.
Te vagy az én barátom. Voltunk néhány Tátrai koncerten a BS-ben.
Lehet,hogy találkoztunk is?
Ez elvileg 100 megás file darabokat elfogad: http://rapidshare.com/
Utána ad egy linket, azt kell megőrizni. Ha el tudnád küldeni emailben, az szuper lenne!
gn125 kukuc freemail.hu
Köszii!
Arra én is haragszom, hogy előkapnak a tiniknek egy 90-es évek beli slágert feldolgiba, aztán azt hiszik, hogy az az eredeti. Pl. van aki azt hiszi Sheryl Crow írta a sweet child o mine-t...
"Nem biztos, hogy jót tesz neked, ha kiszolgálják az igényedet!"
Zseniálisan fogalmazza meg a fogyasztói társadalom fő zsákutcáját :( Amikor Ákos írta a dalt, még csak alakult, most már kiteljesült a "kiszolgált igény" program.
ez ugyan olyan mint a napokba....
Sír a szájuk lent Ópusztaszeren, hogy nincs pénz....beázzik a tető......
De annyi eszük már nincs hogy lejebb vigyék a 2600ftos belépőt, hiszen ennyit nem fogok kiadni.....
Elmegy a család 12.000-ért megnézni egy pusztai kiállítást? És ebbe nincs a lejutás, meg a kaja.......
A MAI világba?
Gratulálunk a 30 000. hozzászóláshoz!
Sportmotor szerkesztősége
Sokan nem csinálnak semmit.....csak ÚJRAFELDOLGOZNAK.........