Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió Nyusz! Jól hangzik!
Ha már zenéről van szó. Nem tudtok segíteni? cd-n szeretném megszerezni a (magyarul) Ó, testvér, merre visz az utad, (angol) O, brother, where art Thou. Esetleg a filmről nem tudtok véletlenül valamit?

Egyébként itt Miklóson nagy zenei élet van ám... A művházban (sárgaház... ) havonta szokott NEMCSAK JAZZ KLUB lenni, és mindenféle előadót hívnak, hívunk meg. Volt már többek között a Tátrai-Szűcs banda is. Esetleg köv alkalmat kihirdetem itt is, hátha valakit érdekel.
mármint az ottalvÓs
hosszú Ó bocs
HOBO tényleg ott van, voltam már a műsorán. Nagyon hanulatos!
Ottalvos, motorozós, beborozós bulit akarok MOST !
Bogaraim! Ha igazán tuti József A.-t akartok hallani akkor a Hobonak van egy önálló estje. (Nem tom hol láttam) kva jó!
Jó estét! Micsoda zenefórum lett itt.
rendi!
Ákos szerintem is igen egyedi, én spec szeretem nagyon. Kevés mai magyar előadó közé tartozik, akit becsülök. Persze én, személy szerint.
dzsoki!
Te vagy az én barátom. Voltunk néhány Tátrai koncerten a BS-ben.
Lehet,hogy találkoztunk is?
Húh, köszönöm szépen! :)
Ez elvileg 100 megás file darabokat elfogad: http://rapidshare.com/
Utána ad egy linket, azt kell megőrizni. Ha el tudnád küldeni emailben, az szuper lenne!

gn125 kukuc freemail.hu

Köszii!
Igazad van, de szerintem ez most pont nem az a kategória.
Arra én is haragszom, hogy előkapnak a tiniknek egy 90-es évek beli slágert feldolgiba, aztán azt hiszik, hogy az az eredeti. Pl. van aki azt hiszi Sheryl Crow írta a sweet child o mine-t...
amíg a pop zene a Kozsó és rendőrgyilkos-Előd színvonalon van sajnos mást nem várhatunk... Másrészt, a fejlődéshez egy Ákos dal részletet kéne megfontolni:
"Nem biztos, hogy jót tesz neked, ha kiszolgálják az igényedet!"

Zseniálisan fogalmazza meg a fogyasztói társadalom fő zsákutcáját :( Amikor Ákos írta a dalt, még csak alakult, most már kiteljesült a "kiszolgált igény" program.
Leszedtem, csak nemtom hova tegyem fel. Én nem DC-zek, torrentezek...
bocsánat, de szerintem a 2600-as az támogatói jegy... A felnőtt 1900 a diák 1300. Nem mintha így nagyságrendekkel olcsóbb lenne egy család számára
Nem azt momdom hogy rossz, mert tényleg el van találva csak épp nekem már kicsit idegesítő, hogy nincs SZÖVEGÍRÁS....NINCS ZENE.....mert átdolgozás, feldogozás....stb
Na igen.....

ez ugyan olyan mint a napokba....
Sír a szájuk lent Ópusztaszeren, hogy nincs pénz....beázzik a tető......
De annyi eszük már nincs hogy lejebb vigyék a 2600ftos belépőt, hiszen ennyit nem fogok kiadni.....
Elmegy a család 12.000-ért megnézni egy pusztai kiállítást? És ebbe nincs a lejutás, meg a kaja.......
A MAI világba?
Háháháháhá! Mit nyertem?
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Szerintem egyedi és gyönyörű. Tökjó, hogy van még, aki versekhez nyúl!
Ez szerintem nem csak feldolgozás, hanem más műfajt csinált: megzenésítette. Egyébként jól nyúlt hozzá a vershez, szerintem igényes lett az átdolgozás! persze ez csak az én véleményem
Kedves fórumozó!
Gratulálunk a 30 000. hozzászóláshoz!

Sportmotor szerkesztősége
persze! meghalgassuk! :) miután felolvadtam és lement ez a mai túrázás, levezető zenének tökéletes És egyébként is érdekel.
Sajnos ez a másik véglet.......

Sokan nem csinálnak semmit.....csak ÚJRAFELDOLGOZNAK.........