Áhhh, dehogy rücsis, ez amolyan "biztonságos". Sok millióan tesztelték, és bevált nekik. Én hiszek a tesztelőknek!
(a kocsim hátsó ülése nem mindig van befűtve... )
Olvass vissza kétszázezer oldalt, és minden kérdésed megválaszolásra kerül!
Jah, gumit nem akarsz cserélni a mocidon?! Mert abban is tudunk ám segíteni Sőt, plexink is van olcsóért!
"Az állatorvos elmegy a háziorvosához. Bemegy a rendelőbe, az orvosa megkérdezi: -Mi a panasza? Mire az állatorvos: - Így könnyű ám kolléga! "
Ha ma is szép idő lesz, akkor biza megforgatom a főtengelyt kicsit!
Azt tudom tanácsolni hogy minden olaj nagyon jó, ha benne van a mociban. Ennek ellemére egy idő után mindenki meggondolja magát és mégis lecseréli. Ki érti ezt
Szasztok!
Asszem új vagyok itt. Régebben írogattam ide, de akkor ez a fórum még a címére hajazott. Vagy esetleg eltévedtem? Olyan, mintha a jutúbon járnék.
Szóval azt szerettem volna megkérdezni, hogy ki milyen olajat használ a pacijába, mert olajcsere előtt állok, és hátha nektek több a tapasztalatotok. Ha esetleg rossz helyen járok, és innen senki sem motorozik a sok zene hallgatás miatt, akkor bocsi. Majd érdeklődöm olyan topikban, ahol jobban üzik eme nemes műfajt.
Pedig még csomagtartós megoldás is érdekelt volna, de majd vmi yamahás oldalon kitudom.
Szomorú, de azt hiszem minden generáció átéli ezt. A mi szüleink a Doors-szal, a Led zeppelinnel, Deep purple-lel...bár mondjuk ezeket pont ismertem annyi idős koromban... :)
Általánosban Gary Moore-t, meg a Szelíd motorosok zenéjét hallgattam.
Volt egy nálam is elvetemültebb osztálytársam, ő Iron maidenre volt rágerjedve általános 4.ben.
Barátnőm gyakran mondja mikor valami 90-s évek slágere (Madonna, Geroge Michael és társai)megy a rádióban, hogy "ezen nőttünk fel!". Én megmondom, hogy te lehet, de én nem ismerem ezt a számot.
(a kocsim hátsó ülése nem mindig van befűtve...