Heló-heló Hápikacsa!
Maci a jövő hétvégén sertést gyilkol, majd hentel, majd betölti a bélbe a finomságokat. Csúszkálni nem tudik így.
Ha februárban lesz még ott tél, akkor a második héttől ráérek szuszilni. Addig "foglalós" vagyok... pedig azt hittem, hogy a tél dög unalom lesz... de így sem rossz. Csak lehetne már menni... két keréken.
Egy krdésem lenne....az új gsnek mekkora a az első villa átmérője? Még mindig a kormánytartó konzol témánál tartok, és most vettem észre egy képen, hogy valóban nem tudom feltenni régi gsemre az új gs konzolját.
A lényeg itt leledzik:-)
Ennyiből elmegyek esSO mega partijára ahol telezabálom magam, és még hangyászt is játszhatok....
Fürödhetek, stirölhetem a luvnyákat.....szóval HEPPY:-))))
ÉS nem 1 napban:-)
Meg meg összesen a 2 szám?
Az egy nagyon kemény 1 napos túra, hiszen 2 tank benya.........
Részmeről sajnos idén NAGY spórolás van............
1., sokan sporolnak.....és ugye egy ilyen nap nem 2000ft-ba kerülne
2., Én se tudok se síelni, se korizni, se snowboardozni......
3., ha megakarok fagyni akkor kimegyek a kertbe......azért nem kell 300km-ert utaznom:-)
Asszem ezekkel majdnem mindent kifejeztem
Mindenkinek van. Kinek kissebb kinek nagyobb!
Maci a jövő hétvégén sertést gyilkol, majd hentel, majd betölti a bélbe a finomságokat. Csúszkálni nem tudik így.
Ha februárban lesz még ott tél, akkor a második héttől ráérek szuszilni. Addig "foglalós" vagyok... pedig azt hittem, hogy a tél dög unalom lesz... de így sem rossz. Csak lehetne már menni... két keréken.
Egy krdésem lenne....az új gsnek mekkora a az első villa átmérője? Még mindig a kormánytartó konzol témánál tartok, és most vettem észre egy képen, hogy valóban nem tudom feltenni régi gsemre az új gs konzolját.
De ez nem kötelező, csak igen ajánlott!
A lényeg itt leledzik:-)
Ennyiből elmegyek esSO mega partijára ahol telezabálom magam, és még hangyászt is játszhatok....
Fürödhetek, stirölhetem a luvnyákat.....szóval HEPPY:-))))
ÉS nem 1 napban:-)
Meg meg összesen a 2 szám?
Az egy nagyon kemény 1 napos túra, hiszen 2 tank benya.........
Részmeről sajnos idén NAGY spórolás van............
Kikapol
Össze kéne kötni benneteket!
Ha busszal megyünk 3990.-/fő oda-vissza + bérlet ( kb5000 )
Nem fázol, mert csúszkálsz! Én úgy izzadok, mint egy lu.
Egyébbként meg
szerintem a tényállás:
1., sokan sporolnak.....és ugye egy ilyen nap nem 2000ft-ba kerülne
2., Én se tudok se síelni, se korizni, se snowboardozni......
3., ha megakarok fagyni akkor kimegyek a kertbe......azért nem kell 300km-ert utaznom:-)
Nem kicsit... NAGYON!
Sokan. Az úgy a tuti!
Forraltborozós, flörtölős, röhögős, elfáradós, csúszkálós BULI!