Ciccával ezt a témát már kitárgyaltuk egy bizonyos helyen.......és az eredmény az lett hogy jó haverok lehetünk (amit elősegített a szilveszter is remélem)....de többre sajna nem futja.
az orientációm volt a lazítás...
szóval a teljes végzettségem: csavarmeghúzó szak csavarlazító orientációval... meg kell jegyeznem, hogy a szakdolgozatom 2 csavar kölcsönhatásáról írtam a teljes cím valami ilyesmi volt: csavarok húzása és lazítása gunmetal fejidomos gs-en
Viszonylag egyszerű volt rájönnöm. Kosaraztam, 13 évesen serdülőválogatott voltam és az egyik meccsen rám esett egy nem túl pici lány, a kettőnk súlyát nem bírta a térdem, kifordult. Elszakadt a keresztszalag és mivel még növésben voltam, nem lehetett műteni - most kb 5 centivel rövidebb lenne a jobb lábam ... utána kezdtem kajakozni, a műtét meg majd akkor lesz, ha kelleni fog. Doki aszonta, jok a combizmaim, csak sporthoz vegyek fel térdvédőt, jó kis acélbetéteset . És síelni nagyon nem szabad, korcsolyázni meg csak nagyon vigyázva. Most jól összefoglaltam .
Hááát, a csavarmeghúzás egy bizonyos pontig egész jól megy, persze az én gyönge női macs-kacsómhoz képest ...
Amúgy a kifogás nem kifogás, tényleg sz@r a térdem, mindenféle csúszkálástól el vagyok tiltva, mint aztat írtam is. Szóval ez a kis hozzászólás tuti csupán a hátsómról szólt
konkrétanegészenpontosan azért érdekelne mert a jó kifogás esetén lehet a csavarokkal babrálnál (azzal a bizonyos kettővel) én meg nem venném a lelkemre, hogy ilyen apróság miatt lemaradnál esetleg a remek síelésről... persze hatalmas szakértelmem állítanám a szolgálatodba a csavarok meghúzásához igény esetén
Ciccával ezt a témát már kitárgyaltuk egy bizonyos helyen.......és az eredmény az lett hogy jó haverok lehetünk (amit elősegített a szilveszter is remélem)....de többre sajna nem futja.