Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csúszkájjá, én nem tartalak vissza ...
A kifogások nem érdekelnek!
Az mindenkinek van!
Csúszkálni akarok!
Hali! Én nem síelhetek, mert rossz a térdem, szóval részemről a csúszkálás nem nagyon jön össze...
De Sandokan ezek szerint téli sportokat űzne a vitorlafelhúzás után... ?
Egy-két komának multkor igen nagy volt a szája, hogy legközelebb így meg úgy, persze, hogy megyünk.....
Nem akarok neveket mondani : Helló Maci.......
velem az élen
Ezt a lusta bandát!
Tündérbogaraim!
Mivel még egy kicsikét tél van, ezért arra gondoltam, hogy jövőhét szombaton megelythetnénk egy laza Donovaly -s csúszkálást. Reggel megyünk este jövünk!
Várom a jelentkezőket aki akar jöhet motorral!
http://www.parksnow.sk/donoval...
De ha bika erős szervezetről van szó.
lüke..........az 0km-nél is halálos..............
"Biztonságtechnikailag viszont kicsit agályos, hiszen azért mégiscsak 3A-ről van szó....és ugye az már halálos dózis"

Hát igen. Pl: egy 100km/h temponáll kellemetlen lenne.
Megvan köszi.
#3057 beszólás
Ha előbb szólsz lett volna:-((((
valakinek volna egy iwiw meghivója ? suzi.inez@vipmail.hu
Nem találtam meg a hozzászolásodat, megjegyzésedet.
Nana, nem is fekete, hanem "gunmetal" a hivatalos szín - legalábbis Pöfié ... Nekem a bukóm virít nagyon pirosan. Sztem ki is szedem a hálózsákjából, ha hazaértem este.
Ja és még a motorjaink is feketék
Na majd nézegetem a robogom az szép piros
Azaz, Blue, pontosan, ezt utálom nagyon én is. Szürke, fekete, fehér, slussz... Nincsenek színek, amik vannak, azok is tompák ...
Na igen, korcsolya, tulajdonképpan szöges gumi és két oldalsó koritalp fölszerelésével még motorozni is lehetne ... Remény az van itten is, a héten már szeretnék némi napsütést meg nem megfagyós időjárást...
Szeretném érezni a tavaszt, de egy kis hőmérséklet-emelkedés napocskával az azért meggyőzőbb lenne, mint ez a szmötyi odakint...
Nos remélem neked lesz igazad!

Komolyan mondom, már nagyon kivagyk ettől a fehérségtől......
Kinézek az ablakon és ugye láttom a 6-ost.............jobb esetben legalábbis......
Minden fehér............................

Vagy a B variáns, hogy kinézek és nem láttok semmit, mert minden tiszta szürke a ködtől.............

Szóval már nem is a motorozás miatt van elegem a télből, hanem a színek hiánya miatt
Pesten is olvad! Sőt ESŐ esik, ami tovább olvasztja a telet! Érzitek már a tavaszt?