Nyuff. Ez gonosz volt! Nem eszünk sem nyúlpaprikást, sem nyúlpörit, sem nyúlgerincet, sem semmit azon a MegaCool-on! Lesz helyette az a finom szárnyasfelsőtestalkatrész, amilyet a múltkor sütöttél nekünk. Az nagyon fincsi volt! Mindenkinek ajánlom figyelmébe! Meg a -féle pöri! ....................
Egyelőre jobb lenne, ha Te olvasnál, konkrétan a tételeket, mert a hátul levő testrészed illetve lesz lábilag! Nem fórum, meg iwiw, meg mittom mi, hanem iskola!
Nyuszi!
A hátsó lábánál fogva kell a nyakszirtjére elhelyezni egy kultúrált tenyérélet! Így ő sem szenved tovább, meg meglesz a Mega Cool Party egyik fogása! (ide most kéne egy száját v. ujjait nyalogató smile!)
Akkor Neki gyógyulást! Mondd neki, hogy egyen rendesen!
Nyuszika! Krómot nemigen tud, a vázszürke árnyalatot eltalálni pedig elég nehézséges távolból.
Az enyém olyan blokkszürke-szerű volt. Éppen illett.
Vagy, ha gondolod festés nélkül, esetleg csak alapozóval....
Na itt is vagy.....
Nem kellett hozzá hosszabb első átmenőcsavar. Éppen ráfért úgy, hogy éppen csak kilógott, az anya a teljes menetével fogta. Az én gs-em 2003-as évjáratú volt. Kérdés, hogy más évjáratoknál van-e méretkülönbség. Teddy szerint nincs, de én sem gondolom.
Az átadást/lóvét megtárgyaljuk, ha eljön az ideje...
Jó reggeltet! -16 Celsius errefelé.
A macska már nem jutott el a kanyarig, hogy eltörhetett volna!
Na akkó kedves buktacső-kívánó egyedek!
Felveszem ma a kapcsolatot oszibával. 8 ruppó volt tavaly festéssel együtt. Nem hiszem, hogy drágább lenne, de majd kiderül. Hidraulikacsőből, vagy mi a bánatból készíti. (Állítólag kellőképpen masszív cucc.) Nekem tetszett. (Tavaly, május körüli hozzászólásoknál tettem is fel képeket róla, de most ne kívánjátok, hogy visszakeressem )
Nyuszkónak gondolom ezüst/szürke
Medvének matt fekete
De jelezzetek, hogy mik a színigények!
Dawntez meg majdcsak megérkezik és bemondja frankót.
Valaki még esetleg?
"reggelt mindenkinek!
Teddy: Persze én sem vagyok a pénzem ellensége! Egyetlen gond h a hét közepén azt ígértem pár napon belül visszaszólok. Ha olcsóbb mint 13e akkor nekem is kell! Fénykép esetleg? illetve +1 kérdés: Csiga ajánlatában volt az első felfogatáshoz egy hosszú átmenő csavar, mert elvileg a gyári (az ő verziójához) már rövid. Itt ilyen gond?
Pénz: Kinek? Mikor? Milyen számlaszámra?
Átvétel: Hol? Mikor? Kitől?
u.i. azért tavaszig jó lenne ha megszáradna nálam, rajta a festék
Miskolc reggel -13C
Motorral mentem dolgozni, rövidnadrág pólóban.