Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Suzuki kereskedésben voltam és azt mondják hogy fehér nincs, fessem át... De mondom van mert van gyári fehér sm. De nincs... na mind1. Nem tudom hogy ilyen kereskedésből postai úton lehet rendelni vagy valami?
aki nem jött ma félötre fótra az bánhatja, nagyon jót drz-ztünk a srácokkal..Laci várom a képeket!
én max 20at szánnék dobra de gondolom ez lehetetlen....
szal érted
nem tudtam h ennyibe adod
valamelyik bank nem engedi a hitelátválalást hivd fel a kereskedöt ahol vetted a motort,hogy ilyenkor mi a teendö!ha elakarod adni a motort.én is ezt tettem.elakartam adni tavaly a nyunyukimat én is
Az enyém is 40e volt használtan...
S.O.S. KOLLÉGÁK!

Szükségem lenne.: Suzuki DR-Z 400S/SM K3-K8 Hengerre, hengerfejre, vezérműtengelyre.
Sürgősen kellene. Ha valakinek van, vagy tud, az írjon legyen szíves!
Mostmár csak még egy kérdés! Minden banki hitelt vagyis lízinget át lehet válalni? Vagy ezt a bank válogatja? De nem hiszem h nem adhatom el hitelátválalásal a gépem? Az szemétség lenne... Tudom csak felkéne hívnom a bankot de hátha tudja valaki a választ...
Köszi neked is! Sokat segítettél
Köszönöm szépen
:D én csak próbára raktam fel.. de kell a pénz és sajnos sürgősen meg kell válnom tőle...
Én csak örülök neki,mert nekem is ilyen van...
De válság van tudom 30 a legalja ha valakit érdekel! nekem is sürgős a pénz
Én úgy kaptam a motorhoz és azt mondták h. az újj ára 60 körül van ... ami gyári összekötőcsóvel van
ez igen...ilyen drága Martin dob?
S.O.S. KOLLÉGÁK!

Szükségem lenne.: Suzuki DR-Z 400S/SM K3-K8 Hengerre, hengerfejre, vezérműtengelyre.
Az árból ha komolyan érdekel tudunk faragni te mennyire gondoltál?
Nekem van. A tankon lévő oldalidom ami a hűtőt takarja. Kicsit karcos, kicsit sérült, kicsi pénz. Ha érdekel rakok fel képet.
mekkora gyertyakulcs kell a drzéhez?átmérö/hossz?
hú köszi látom hogy szép megminden,de nekem ez árban sok
S.O.S. KOLLÉGÁK!

Menj olyan Suzuki kereskedésbe, ahol tudják, hogy drz nem csak sárga színben létezik..
Nyíregyháza Carmo Suzuki A 2008-as kék-fehér S déerzének a gyári sárvédője.
Szerintetek 20 at megér egy fesszabályzó dr-z re? ennyiért tudnának csinálni nekem
Kokodrz ha szabad kérdeznem te merre vetted a fehér hátsó sárvédőt? Ma voltam a suzukinál és fehérről még hallani se hallottak...
érdekes....
Ár: 42 ezerre gondoltam Hely: pest megye megbeszélt!