amikor húzom felfele akkor nekinyomódik a védönek elvagyok átkozva biztos lehet 1kicsit megkell köszörülnöm a váltókar hátulját?!amugy is nagyon éles pereme van
Hello most nezztem adatlapod !kiraly csalad jar a tisztelet !kira Svedben tok sok hasonlo motoros csaladot ismerek,meg kell ismernem benneteket! es tisztelet eredmenyekert!
Királyság.... úton vannak a Maxxis - Goldspeed gumik!
Angol fickó piszok gyors volt. Délelőtt 10 -körül fizettem. 11:45 -kor már scannelték a csomagot UPS -ék. Jövő hét közepe körül már itt is lesz.
köszi a tippet megcsinálom igy!ventillátort tényleg fényképezzétek le hogy hogyvan felrakva van olyan képed a drzéröl hogy szemböl van fényképezve?kiváncsi vagyok valamire
Szakavatott karbidoktorok válaszait várom az alábbi kérdesekre:
- E-tipus karburátorában mekkora főfúvóka van gyárilag, és mekkora ajánlott egy full nyitott dobhoz? (csak dobcsere volt, de érzem hogy keveset kap, hidegebb időben szinte használhatatlan... durrog , hirtelengázra leáll, nincs alapjárat stb, ilyenkor nyáron sem az igazi...)
- Hol lehet fúvókákat venni? (Bp környékén)
- Benzin-levegő csavar hol van a Keihinen, merre dúsul, merre szegényedik, ill ehhez a karbihoz létezik-e "kivezetett" csavar? (ha igen, hol kapok?)
- Muszáj-e egyáltalán fúvókát cserélnem, nem elég-e az arány megváltoztatása?
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
üdv: Herr F.P.
szaisztok!
aki s-betüsre szerel hütővédőt egy kis segitséget tudok mondani!
én is szoptam vele hivtam akitől vettem meg minden már leszereltem a hütőt de sehogy sem akart passzolni! Azhoz hogy faszául felmenjen rá furni kell egy lyukat a ventinlátornak és még van egy fül ha jól emlékszem a vantinlátor felőli oldalon ami sehogy sem passzol!azzal ne is foglalkozzatok mert majd rá fog feszülni a vázra!a jobb oldali az pedig 100%-ig passzol!az idomon sem kell semmit se vágni rámegy hibátlanul!ha esetleg kell valami irjatok esetleg le is féányképezem ha érdekel vkit!
Motoros pajtások!
Segítsetek,hiszen sokfelé jártok.
2009.06.03.án Dömsödről a főutról fél 12-kor kiszökött a kisfiam kutyája.
Megállt egy vajszínű autó és betette a piros ruhás nő az autóba,majd Tass felé hajtottak.
Ez egy 14 hetes kan magyar vizsla és a Nutella névre hallgat.
Tudom nem ide tartozik de hátha több szem többet lát.
Tegnap Szalkon,Tasson,Kunszentmiklóson és Dunavecsén tettünk ki plakátokat,megkerestük az állatorvosokat is.
Kisfiam nagyon várja haza...meg mi is.
Az időpont már biztos: Vasárnap 10 körül indulunk.
A létszám még képlékeny, de szerintem szólhatsz a barátodnak, és akaszthatod a futót. Eddig 3 fő tőlünk + Ti ketten, és az andocsi brigád 2,3,4,5......?
Állat lesz. Szarrá veretem magam, tetszeni fog.
DR350 vagy akár 250 jobb szerintem mint a DRZ főleg ha árba nézzük ellenben kínálat piszkosul nincs egiykből se főleg rendszámos nincs :(
viszont lehet hajigálni nem fog letörni a hűtő :) nem kell hűtővédővel bíbelődni és eddig még egyszer se láttam DR-t megforrani . ja meg "occsó"ból felújítható .
Nem kell köszörülni a váltókarból, mert egy kicsit ki lehet húzni, ha meglazítod a csavarját