Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi történt pontosan?
hát az enyém is csúnyán elhajlott 1szer baloldalt kb 5centi tekeredés volt benne!teljesen 1enesre visszalehet csinálni!persze kell 1jó hütös,3E ftba került nekem
és forrasztani is kellet rajta
Tegnap -mikor történt az incidens- többen azt mondták, hogy tuti nem lehet megcsinálni. Nagyon deformálódott és nem tudni hány helyen folyat... Még egy öreg hűtőszerelő megnézi, de ha nem tud vele mit kezdeni akkor muszáj másikat szereznem...
mi a baja?
bontot nem tudunk legalábis ahol DRZ lenne bontva
miért kell cserélni nem javithato?
Megnéztem robbantott rajzon és sajna nem ugyanaz... Nem tudtok valami jó bontót?
Tegyetek fel képet az S hütöéről össze lehet hasonlitani
E-n nincs termosztát és azt hiszem az pont az egyik cső helyén van... Akkor nem egyforma. PI.....
a S-sen baloldalt van a termosztátnak a helye ami a ventillátort vezérli!a felfogatás ugyanaz de a csövek nem tudom hogy hol vannak az E-n
méretben,és felfogatásban egyezik,de a csöcsatlakozás lehet hogy nem stimel ugy rémlik. de majd kijavitanak a szakik ha hüjeséget irtam.
Helló!

Most csak ilyen kép van nálam. A felnikhez adok láncot (10000-et futott), rajta van a lánckerék, féktárcsák, első fékadapter, tengelyek. Suzuki felnik, elől120, hátul150. Irányár 85 eft. Illetve van egy garnitura Brembo felni, hasonló, de még nincsen átalakítva, ez 45 eft irányár
Esetleg képeket lehetne?
Köszi
A dr-z E hűtője ugyanaz, mint az S-en? Esetleg nem tudtok más motortípust, amin ugyanolyan hűtő van, mint drz-n?
Szia levente
http://www.universalmotor.hu/s...
Íme az idom.
Sziasztok!

DRZ-S- hez keresek hátsó oldalidomokat, fehéret. Használt gyári, és új utángyártott is érdekel. Ha van valakinek, vagy esetleg tudjátok, hol lehet utángyártottat venni, azt megköszönném.
Supermoto szettem van eladó, DRZ-be faragva, 3 küllős, ha valakit érdekel:06303625599

Köszi
király
Kellene nekem egy DRZ-Sre kipufogó könyök,van valakinek?
csá,7drz volt
Négyen indultunk, megálltunk egy pillanatra és csak jöttek meg jöttek.....
15?ennyien indultatok?vagy valakikkel ott találkoztatok?
6DRZ?király

mi nem voltunk ennyien
Még megvan!
Sehol nem találom ezeket!
Csa kazért írtam, azt hittem erre írsz: Klmszabi, légyszíve linkeld be a múltkori videókat, amik Babodon az Andócsi Team tagjairól készült Thx
DéV!

Tied az elsőbbség!