hát az enyém is csúnyán elhajlott 1szer baloldalt kb 5centi tekeredés volt benne!teljesen 1enesre visszalehet csinálni!persze kell 1jó hütös,3E ftba került nekem
és forrasztani is kellet rajta
Tegnap -mikor történt az incidens- többen azt mondták, hogy tuti nem lehet megcsinálni. Nagyon deformálódott és nem tudni hány helyen folyat... Még egy öreg hűtőszerelő megnézi, de ha nem tud vele mit kezdeni akkor muszáj másikat szereznem...
Most csak ilyen kép van nálam. A felnikhez adok láncot (10000-et futott), rajta van a lánckerék, féktárcsák, első fékadapter, tengelyek. Suzuki felnik, elől120, hátul150. Irányár 85 eft. Illetve van egy garnitura Brembo felni, hasonló, de még nincsen átalakítva, ez 45 eft irányár
DRZ-S- hez keresek hátsó oldalidomokat, fehéret. Használt gyári, és új utángyártott is érdekel. Ha van valakinek, vagy esetleg tudjátok, hol lehet utángyártottat venni, azt megköszönném.
Supermoto szettem van eladó, DRZ-be faragva, 3 küllős, ha valakit érdekel:06303625599
és forrasztani is kellet rajta
miért kell cserélni nem javithato?
Most csak ilyen kép van nálam. A felnikhez adok láncot (10000-et futott), rajta van a lánckerék, féktárcsák, első fékadapter, tengelyek. Suzuki felnik, elől120, hátul150. Irányár 85 eft. Illetve van egy garnitura Brembo felni, hasonló, de még nincsen átalakítva, ez 45 eft irányár
http://www.universalmotor.hu/s...
Íme az idom.
DRZ-S- hez keresek hátsó oldalidomokat, fehéret. Használt gyári, és új utángyártott is érdekel. Ha van valakinek, vagy esetleg tudjátok, hol lehet utángyártottat venni, azt megköszönném.
Supermoto szettem van eladó, DRZ-be faragva, 3 küllős, ha valakit érdekel:06303625599
Köszi
6DRZ?király
mi nem voltunk ennyien
Tied az elsőbbség!