ja amúgy köszi mindenkinek aki véleményt mondott, engem a szívem a DRZ felé húz, csak nem akarok kórházba kerülni az első hét után az a baj hogy nem hiszik el rólam, hogy tudok ésszel is motorozni, pedig eddig még egyetlen balesetem se volt, utcán mindig ésszel közlekedtem, a terep az már más kérdés .. és amit egyszer a fejembe veszek- mint pl. most azt h veszek egy DRZ-t- arról nehéz lebeszélni. Azért megnyugtattak a hozzászólások, köszi még1x!
felraktam a hütövédömet amit vettem kb 4óra gányolás után elvileg E-sre jó de azt mondta a srác hogy könnyen rálehet rakni az S-s re is csak 1plusz fület kell csinálni,ez sikerült is!Viszont a védötöl nem tudom felrakni a ventillátort és szarul illeszkedik a hütövédöidom úgyhogy jól beszoptam,és a blokkvédöt is megkellet hebrálnom mert nem illeszkedett 4csavarból csak 3.átfúrtam nagyobb fúróval és mostmár ez is jó!vázvédö könnyen felment,deknire még nem ragasztottam rá a védöket de nemsokára az is kész
MOTOCROSS VERSENY GELLÉNHÁZÁN! Folytatódik a Sikeres Suzuki Moto-Center kupasorozat! 9-12-ig edzések 12.30 órától futamok. PITBIKE betétfutam. Kategóriák Junior 5-65-85, Mx1-Mx2, Senior Profi Open, Old boy és pitbike! Büfé, Jó csajok és sok örűlt motoros! Szeretettel várnak mindenkit a rendezők!
6E vázv.
13E hütö.
5E dekni.
7E blokkv.
1E postak.
Én Gödöllői vagyok!
Elnézést!
Szóval ha van akkor Te jössz?
akinek van eladó DRZ-je, forgalmival, 550ezerig, az szoljon nekem már nagyon szeretnék egyet, de elvitték amit néztem...