Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Király a gép....
kitalálom, mert még nem gondolkodtam az eladásán!
De megoldjuk!
Melyik nap mentek? Talpon?
Na a Budapest tökéletes. Valami irányárat tudsz mondani?
Nekem is fekete kell!
Nagyon állat még mindig!
Most nagyon rajta vagyok a témán , gurulhatunk bárhová!
Fót vagy Bp. ebből lehet választani :-)))Finsterről már elköltöztem :-))))
Ha finster van rajta akkor még lehet hogy nem is laksz messze.Én Albertirsai vagyok. A Finster Csabi meg Ceglédi.:)
Hali!
Nekem is ez volt,hajtókar csere volt nállam!
Ugyan így megszorult,de utánna beindul meg minden,csak ne piszkáld inkább!
Gyári idomok ezek(kivéve az első sárvédőt)!Raktam fel még pár képet!Voltam ma Lepencén a parkolóban fasza kis hely.Egyszer mehetnénk többen is.
Oké rendben!
Addig is köszi!
Most két napig dolgozom de utána csinálok képet! Nem sokáig volt rajta , mert 2003 évvégi a moci és Finster dob van rajta!
Megnézem , hogy milyen és szólok!
ez a fekete spoiler!
Ez nem gyári gondolom!? (ha igen ,elnézést)
NAGYON ÁLLAT FEKETÉBEN!
szia!

Igen,érdekel!

Mennyit kérsz érte? Hol van helyileg? Tudsz rólla képet küldeni? motorsokk@citromail.hu e-mailcímre.
Köszi előre is!
Ja én voltam! Milyen garnitúra?
jólvan akkor elment!nem tudtam ma menni
azt a kilométer spirált nem kellene lekapni mielött ledarálja a küllő?
gyanús
...ja,és nézd meg az elsőkerék tengelyt szorító négy csavart meghúztam e,már nagyon tele volt a tököm
Hali!

Annyit dicsértem a déerzém, hogy végül befosott.
Pedig éreztem is ma, hogy mintha nem úgy menni mint eddig, kicsit gyengébbnek éreztem. aztán haladtam vele tartósan olyan 100-as tempóval, egyszer csak sipoló hangot hallottam a motor felől, behúztam a kuplungot, majd visszaengedtem és a kerék besatuzott fullra. Megszorult valami. hülyeségemnél adódóan vártam vagy 10 percet és ráindítottam, hogy halljam mi a stájsz, tekerte rendesen de nem a mekszokott hangja volt. biztos okoztam még hozzá egy kis plusz kárt a fa-..sz omba. Nemtudom mi lehet vele.
Olajat nemrég töltöttem utána (Motul 5100 10W40), hűtővíz nyakig.
Haver szerint aki szerelő elszakadt a vezérműlánc, de akko mé szorult meg? én egyből az olajszivattyúm hibájára gondoltam, hogy azért szorult meg. Nah mind1 nemtudom, majd hétvégén derül ki, mikor széthajíntja. Addig is mély letargiába esek, vagy ilyesmi.
mi előtt nagyon belelendülnél,cseréld ki azt a pár nem oda való alkatrészt fasza alátétre,mert nem alszom nyugodtan amúgy lehet megtaláltam a garázsban azt a távtartót,ami tegnap hiányzott.....
Szeva ! Nekem megvan a gyárija ,ha érdekel!
Helles fiú!

Ha minden jól megy hétvégére egy somogybabodi veretést tervezünk.
Terveink szerint autóval visszük le a vasakat, aztán go.
Ezúton, szeretnénk (már sokadjára) kérni, mit kérni, könyörögni, hogy jelenléteddel emeld a hétvége színvonalát. Ha netán újra elutasító választ kapunk, átküldöm az ukrán haverjaimat, egy kis "dumcsira"
Nálad a laszti.
Cső Böcsi!
Most telefonáltak nekem , hogy láttak egy feketét elhúzni!
Akkor az Te voltál!
Szép a gép!
Mennyi egy ilyen garnitúra?
Szólunk ha megyünk bár én még bénázom, mert 3 napja van meg a gép! Előtte Speedeztem (nem szívtam) innen a Kawa (ZX6 R Ninja 122 Le ) de ez más világ! Más a fék, kanyar szóval minden!
De egyre jobban tetszik! A Hring körül tetszett a beton csík kösz Herr :-)))
FBS
dekni védöt te mivel ragasztottad fel?halottam már annyifélét
Herr F.P ,Kawa80 Voltam ma felétek. Csatlakoznék én is hozzátok pár kanyarra valamikor!