Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kokodrz irigykedem is Nagyon jól mutat fehéren.....
A "Bönye" az én lennék?
Szombat vagy vasárnap?
Ha tudsz szólj a Balázsnak is, nekem nincs meg a száma!
Jaja a képen az én téelzém látható fehér h sárvédővel. Suzukinál 15 péz.
Cső!

Volt-e ,ár itt valakinek vezérműlánc szakadásos élménye? Nekem úgy néz ki h az van. Milyen pénzösszegekre kell számítani a javítás során? Szelepek, hengerfejezés, szimeringek,lánc, ilyesmi. De beszoptam
megyek!
Halihó!
Az új fékkar fel van már szerelve? Szombaton mennünk kell!
Kakukk ugye te is jössz!
Valaki még Fót környékéről?
Herr úron és Bönye-n kívül?! :-) Jó lenne 4 - 5 mocit összehozni!
cső nekem S-re van,full gyári állapotú.
Én aprilia etx 70-ről ültem át DR600-ra annó, akkor szerinted?!
Amúgy minden motor annyira megy, amennyire húzod neki. Okosan kell az elején, és akkor nem lesz baj.
sajnos jha.... pedig jó lett volna.... na mind1...
mert a gyári idomoknak ez az ára :(
báááááá ez jó drága..... De miért miért... Pedig a kék DRZ-n nagyon csinos lenne
DRZre átülni nem gáz ha Ses akkor főleg az E-s már kicsit vadabb .
sztem 400-500ccm között ez a legbarátságosabb motor ... normális erőleadása van stb és nem fog olyat csinálni ami földhöz vág ala EXC-k :D
Hát elvileg jónak kellene lenni... Végülis ilyen ellen találták ki. Vagy van ezekre még külön az a két komponensű fémragasztó. Na még az a tuti ilyenekre... DE az FBS is tuti megfogja sztem és ráadásul olcsó is.
én is akartam,de csak a suzukitól lehet venni 16ezerért pedig nagyon tetszik nekem is
http://www.sportmotor.hu/motor...
nézd meg
köszi ha ezt rákenném 1minimális repedésre a deklin és úgy raknám rá a deknivédöt szerinted az úgy jó?szinte 0 a szivárgás
Azt valaki nem tudja hogy hol lehetne fehér sárvédőt venni hátra DRZ-re? Az tetszik nagyon....
Ez egy tömítőragasztó vízálló, ha megköt utána meg olajálló is. Mi mindenhova ezt használjuk. Gazdaboltokban meg szinte bármelyik háztartási boltban beszerezhető. jóféle
FBS re
Én 50-esről ültem át a DRZ-re... nincs két hónapja, ma már egykerekezek vele. Jó jó, hogy 400-as meg minden, de nem kell úgy beszélni róla mint ha egy 5000 LE-s dragstermotor lenne! Csak ésszel, és nem lesz para.
helló
szerintem se nagy gáz !
csak nem egyböl csövön kell veretni vele.....nekem is előte egy rx em volt 125 ös 1 ÉVIG ! mondjuk én gyorsan szokom a motorokat de nah......
ha nem vereted neki akkor nem lehet gáz szerintem
Az én véleményem az h az enyém pont eladó !
Különben pedig pl.: nekem a drz előtt utoljára egy 125-ös endurom volt,aztán két év kihagyás után vettem a drz-t,a fokozatosság is kell persze,de ha nem egyből padlógázzal kezdessz el menni vele,hanem szépem lassan szokjátok egymást akk nem lehet baj!
ELADÓ
emberek, szerintetek is nagyon durva egy 70-es gépről egy DRZ-re átülni? eddig aki motoros ismerősnek mondtam mindenki megpróbált lebeszélni.. lehet, hogy tényleg be kéne tartani a fokozatosságot, de sajnos nincs nagy választék a 250-es endurók között, és mivel én csakis 4 ütemben gondolkozok, ezért ami van annak az ára is a csillagos egekben mozog. Amúgy 4 éve motorozok, 3 éve van meg a mostani motorom, majdnem 10ezer km-t mentem vele, annak a felét terepen:P ja és 184 centi vagyok és 57 kiló, valaki mondjon véleményt
Van egy Gyönyörű raptor dobbal fél éves még van rá gari! Fent van a használtautó.hu-n 1.150.000 Ft azt akartam megvenni!
Nézd meg! Most Qrva jó hitellel adják!
Csajom lebeszélt róla, ezért vettem 2003-asat :-)