Sziasztok!
Teljesen friss szerzeményemmel csapatnék valakivel Fót környékéről!
Suzuki Dr SM-é alakítva!
Ha valahova csatlakozhatom, akkor szóljatok!
Köszönöm!
ok , nekem az a lényeg hogy ugynaza tükör legyen amivel a gyárból kijön..mert van nekem egy utángyártottam és abban nem a gyári ("kicsinyítős") tükörlap van hanem sima..és azzal nem látni semmit..szóval ha van neked egy párat lefotózhatnál..köszönöm
jo va akko hazaértetek szerencsésen! Sirály verseny vot ez a bordány, ám nekünk 115 km-re sikerült a mai kiruccanás oda-vissza ugy, hogy még 1/3- ad tank benzin megmaradt !
Nem indultunk!Ki fotozot volna akkor 90perc volt az enduro futam! Ennyit nem biztos hogy kibírnánk! Nagy nevek Horváth Pali,Horváth Lali (suzuki),Csorba Áki,Técsi.... Ők is voltak .Majd teszek fel vidit,képeket.Elég teknikás pálya,jó verseny volt. Kár hogy nem jöttetek akkor indultunk volna De majd Szolnokon!
Mai nyaggattam a gépet! :-)
Szólj, h mikor és Goooooo
Tegnap velem beszélgettél az utcasarkon Fóton, tisztáztuk hogy pár utcára lakunk egymástól. Úgyhogy mehetünk!
Jövök egy sörrel!
Teljesen friss szerzeményemmel csapatnék valakivel Fót környékéről!
Suzuki Dr SM-é alakítva!
Ha valahova csatlakozhatom, akkor szóljatok!
Köszönöm!
Valakinek kell Maxxis - Goldspeed gumi? Angliából ez az ár jött vissza, szerintem nem olyan rossz!
Én holnap adom le a rendelést.
Hi Levente
Tyre prices for the Goldspeads £205.00 tyres and £35.00 for delivery.
Total £240.00.
Regards
Daz
Ez mai árfolyamon számolva 78480,- Ft . Házhoz szállítva.
vagy inkább a C 16
mi menyit mentünk azt pontossan nem tudom de jó sokat haza felé még tettünk egy pár kitérőt nagyon jó utak vannak arra felé.
Felvettelek msn-re ha nem gáz. Látom nem laksz messze és 1x 2x gurulhatnánk valamerre 1-t
Én keresem, de nem találok.