Szeva Mizsi!
Megvan a távtartó? Akkor nem keresgélek és nem gyártatok le másikat? Jó lenne :-)
Egyébként idáig pöpec a kerék!
Ui: majd megyek olajcserére :-))
Az én DRZ S-emen nincs ventillátor,fel sem tűnt mert eddig eggyik 400as crossmotoromon sem volt...így került hozzám,csak itt olvastam,hogy gyárilag van rajta.Szereztem is hozzá ventillátort,de nincs meg a hűtőn a rögzitése,így felkerült a polcra. Én kb 1000 kilómétert motoroztam vele így a városban,nincs baja,víz sem hiányzik...
A műanyag idomnál levágod a bejelölt részt,akkor tökéletesen passzol. A ventilátort is fel lehet rakni rá! Az egyik cimboránknak fent van, védő,ventilátor is.(védőn ő is faragott valamit) ha találkozunk vele le fényképezzük.
De elmegy ventilátor nélkül is az S.
szerintetek el lehet motorozni S_s drzével ventilátor nélkül ?terepen erdöben.mert nekem most nincs fenn és igazából a versenymotorokon sincs nemtom felrakni a hütövédö miatt és itt vannak a képek a védökröl
szopatos én próbálatam szépen megcsinálni de nem lett 100% vagy el kell vinni ahoz aki csinálja a hütövédöt azt mondta felszereli csak nekem nincs jogsim és nehéz lenne lemennem kfélegyházára!de nem tudom ö hogy a rákba rakná fel,csomo buktató van benne
szerintem DRZ lesz a nyerő akkor, de még sok próbakör áll előttem mielőtt döntök. A másik esélyes jelölt a WR 250-es Yamaha vagy most kaptam egy elég biztató KTM ajánlatot is de azt a szervízigényesség miatt nem akarok, pedig nagyon tetszik
Mondjuk én akármilyen motorom lesz egy supermotoszettet összedobok rá vmi szép fűzöttfelniset, olyan jól néz ki vele a DRZ is
Vegyél DRZ-t nem fogod megbánni főleg ha kifogsz 1 pipecet.
Nem kell egyből nyelezni.
Vagy vegyél DR 250-350 est azok is nagyon jók,endurózni még lehet hogy jobb is.Az biztos hogy kényelmesebb.
üdv.
ezen az oldalon a felsö láncv.görgöhöz van csavarozva meg alul ott ahol a alusegédváz és a vasváz csatlakozik!kapsz hozzá csavarokat+távtartót felülre!másik oldalt meg a féktartályvédö helyére kell csavarozni
A benzinkútnál lehetne találkozni!
A pontos időt estig kitaláljuk!
Megvan a távtartó? Akkor nem keresgélek és nem gyártatok le másikat? Jó lenne :-)
Egyébként idáig pöpec a kerék!
Ui: majd megyek olajcserére :-))
De elmegy ventilátor nélkül is az S.
Mondjuk én akármilyen motorom lesz egy supermotoszettet összedobok rá vmi szép fűzöttfelniset, olyan jól néz ki vele a DRZ is
Holnap leszek!
Ha valakinek jó a PÉNTEK DÉLUTÁN egy körre, akkor szóljon!
Hívjatok!
Üdv.
Nem kell egyből nyelezni.
Vagy vegyél DR 250-350 est azok is nagyon jók,endurózni még lehet hogy jobb is.Az biztos hogy kényelmesebb.
üdv.
Péntek? Neked jó?
egy laza gurulást összehozhatnánk?
Bőnye ?
Herr Úr :-))?
Hringnél?!
Az mindenkinek Jó pont lehet!
Csak két kérdésem van: Mikor? Hol?