Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké!Lehet átmennék elötte Fótra.
A Pálya körül van egy jó aszfalt csík! kb 2 km. Van egy murvás szakasz is:-)
A benzinkútnál lehetne találkozni!
A pontos időt estig kitaláljuk!
parkoló?
Szeva! Dr. Herr 4-ig munkában van ! Utána valamikor itt a Ringnél lehetne csapatni egyet! ( Bár én még óvatos duhaj :-)
Nyugi most keltem fel! Nekem lehet jó kb. hánykor?
Látom nem vevő senki a Péntekre!
Szeva Mizsi!
Megvan a távtartó? Akkor nem keresgélek és nem gyártatok le másikat? Jó lenne :-)
Egyébként idáig pöpec a kerék!
Ui: majd megyek olajcserére :-))
Az én DRZ S-emen nincs ventillátor,fel sem tűnt mert eddig eggyik 400as crossmotoromon sem volt...így került hozzám,csak itt olvastam,hogy gyárilag van rajta.Szereztem is hozzá ventillátort,de nincs meg a hűtőn a rögzitése,így felkerült a polcra. Én kb 1000 kilómétert motoroztam vele így a városban,nincs baja,víz sem hiányzik...
A műanyag idomnál levágod a bejelölt részt,akkor tökéletesen passzol. A ventilátort is fel lehet rakni rá! Az egyik cimboránknak fent van, védő,ventilátor is.(védőn ő is faragott valamit) ha találkozunk vele le fényképezzük.
De elmegy ventilátor nélkül is az S.
mivan mindenki alszik?
szerintetek el lehet motorozni S_s drzével ventilátor nélkül ?terepen erdöben.mert nekem most nincs fenn és igazából a versenymotorokon sincs nemtom felrakni a hütövédö miatt és itt vannak a képek a védökröl
szopatos én próbálatam szépen megcsinálni de nem lett 100% vagy el kell vinni ahoz aki csinálja a hütövédöt azt mondta felszereli csak nekem nincs jogsim és nehéz lenne lemennem kfélegyházára!de nem tudom ö hogy a rákba rakná fel,csomo buktató van benne
kb 2-3kg!alu minden 2-3mm vastag
szerintem DRZ lesz a nyerő akkor, de még sok próbakör áll előttem mielőtt döntök. A másik esélyes jelölt a WR 250-es Yamaha vagy most kaptam egy elég biztató KTM ajánlatot is de azt a szervízigényesség miatt nem akarok, pedig nagyon tetszik
Mondjuk én akármilyen motorom lesz egy supermotoszettet összedobok rá vmi szép fűzöttfelniset, olyan jól néz ki vele a DRZ is
Mennem kell!
Holnap leszek!
Ha valakinek jó a PÉNTEK DÉLUTÁN egy körre, akkor szóljon!
Hívjatok!
Üdv.
Vegyél DRZ-t nem fogod megbánni főleg ha kifogsz 1 pipecet.
Nem kell egyből nyelezni.
Vagy vegyél DR 250-350 est azok is nagyon jók,endurózni még lehet hogy jobb is.Az biztos hogy kényelmesebb.
üdv.
Jaa! Tetszik, hibátlan és még jó is rám!
Péntek? Neked jó?
egy laza gurulást összehozhatnánk?
Bőnye ?
Herr Úr :-))?
szia,megvetted a kabátot?
Péntek délután!?
Hringnél?!
Az mindenkinek Jó pont lehet!
Hali! Akkor azt mondod S-re ez a hűtővédő szopatós? Pont most gondolkodok rajta...
csá,ez hány kiló összesen?
ezen az oldalon a felsö láncv.görgöhöz van csavarozva meg alul ott ahol a alusegédváz és a vasváz csatlakozik!kapsz hozzá csavarokat+távtartót felülre!másik oldalt meg a féktartályvédö helyére kell csavarozni
Én is unom már az egyedüli mocizást ....
Csak két kérdésem van: Mikor? Hol?
az a vázvédő az mi fán terem vagy hova kell rakni meg hogy néz ki?