Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

S.O.S. KOLLÉGÁK!

Szükségem lenne.: Suzuki DR-Z 400S/SM K3-K8 Hengerre, hengerfejre, vezérműtengelyre.
Sürgősen kellene. Ha valakinek van, vagy tud, az írjon legyen szíves!
engem érdekelne... légyszi képet,árat és helyet
Martin sport kipufogó eladó 1000 km et használt.!
kawa80! akkor a délutáni mocizás áll még?
Kell rá műanyag alapozó, a lakkba pedig rugalmasító.Ettől akár megis csavarhatod a sárvédőt nem fog lepattogni. Pontosabban nem tudom leírni öcsém a festő . Neki nem szokott lehullani a műanyag lökhárítóról.
http://universalmotor.hu/shop.... nesze a fekete idomok....
Szevasztok!

Új vagyok az itteni fórumon, mindjárt egy kérdéssel kezdem :)

Van tippetek, hogy honnan lehetne leharcolt DRZ idomokat szerezni? Az eredetieket kímélni szeretném, viszont némi terepezés már jól esne.

üdv: Aker
A fényezés jó lett! A Szín nem az én világom
Én matt feketét szeretnék!
Akkor megpróbáljuk fényezve!
Kössz a választ!
hát igen de majd msn en beszélünk este most mennem kell vége az órámnak csáó
Linket én se tudok...az a baj. én is csak hallottam róla. Ráadásul tőletek elég messze csinálják amit én tudok... de bocskai19 csináltatta így a motorját. Hátha többet tud mondani róla. Am én is gondolkoztam rajta ha más nem lesz a hátsó sárvédőt így megcsinálni. vagy egy rmz sárvédőt feldobni ha jó lenne rá.
hééé én már kérdeztem tőled hogy menyibe fáj és ki csinálja ?
mert nekem lehet kéne meg havernak is
esetleg Ádám bácsi ha megdobnál egy linkel vagy valamivel
hát én nem nagyon értek hozzá :D
de ha valaki látta az rx em nézétek meg :D
az exem én festetem mindent rajta szó szerint othon a garázsban és hát az is műanyag és nekem sose volt vele baj
csak egy kicsit többe kerül fényezni mert kell alá alapozó műanyag alapozó és akkor nem lesz para.....
Szerintem kellően jó megoldás a problémádra a dekorfólia. MAjdnemhogy olcsóbban is kijön mintha festetnéd, ráadásul tuti nem pattog le. És bármilyen színű lehet XD Akár rózsaszín is.
Kössz!
Lehet anyagában színezett műanyagot (ami ráadásul egyfolytában rezeg) normálisan fényezni?
Már a 3. fényező mondja, h nem szívesen, mert nem válal rá garit, h nem pattan le!
Kicsit részletesebben is segíthetnél!
nekem sincs ilyen
ez elvileg a környezet védelem miatt van .....
Sziasztok!

Használ valaki DRZ-be több pólusú gyertyát?

(nemrégiben vettem az autómba Beru 4 pólusút és úgy megy mint a rakéta, és kevesebbet is fogyaszt, szóval az egy hengeres DRZ-be is kéne. Sajnos a Beru-s emberem azt mondta, ebből a típusból nincs DRZ-be való, szóval ha valaki tud esetleg más márkát, mondjátok hol kapható!)

üdv.: bogdi
Ez a te pályád mert van nagy sár! Ezért szeretsz te a patakban is mászkálni!
Keress másik FÉNYEZŐT
Megnézed a gyertyát, ha nagyon fehérre van égve akkor kevest kap, ha őzbarna akkor az a tuti, ha fekete akkor sokat kap! Ennyi!
Bukógomba és 28mm es kormány van?
hy!én azért döntöttem az S-s drz mellet mert ez kevésbé szervizigényes mind az E-s!Abban sürübben kell olajat cserélni pl.Viszont én nem használom közúton ezért a sok kiegészitöt amit ráraktak gyárilag azokat leszedtem.Ha ilyent veszel jól meg kell választani az áttéttelezést.Szerintem nem gyenge motor,nyomatékos nagyon!Soha nem fogy el a nyomaték pedig csak 15/46 fogaskerekek vannak rajta gyári 15/44 helyett.ha van még kérdés irhatsz a email cimemre is!
Akkor nemmegyek
Fót! Kagylós kút :-) 16.30
ok ok ha tudok ottleszek..melyik benzinkútnál van a tali?
Aszfalt, kanyarok és nagyon minimális(kihagyható terep)
Ha ráérsz mindenképp gyere!
Legalább több sráctól tudok tanulni!