dobd ki!a menetszél visszahűti az érzékelőt!vegyél inkább matrica hőmérőt!de különben mit csinálsz ha tudod felforrt a vized?max idegeskedsz!mert nekem csak csapdában szokott ha szokott!de akkor a leggyorsabban menni kell nincs mese,hogy visszahüljön!
Szasztok! szerintetek hány fokon megy a drz e hűtővize? ugyanis beszerztem egy digitális thermométert. A papírja szerint, -50 és +70 fok közt tud mérni a műszer. De azt tized pontossággal. próbaképp forraltam vizet, 70 fok felett csak azt írja ki hogy hi, de azért az is valami. Mentem egy kanyart 40 fok fölé nem , ment. A felfogatás kicsit tré, de fennt van ami a lényeg. A sensor a hűtőn közvetlenül csavarral. Vélemény? ja szerdán felmegy a benya ára. ismét. ja , tegnap !Phalmi cross pálya , 25 kör, folyamatosan 1,5 óra, 9 liter benzin. az milyen? utána majd meghaltam csááá
Távol állnak tőlem a matricaszett-trendek és hasonló marhaságok! A motor nem vitrinbe való dísztárgy, hanem használati tárgy. Az egy napos Motorex olaj nem látszik a képen, mert az a blokkban van...
Mi van veled? Ma beszéltem Noozsiddel és mondja, hogy mostanában már csak a motocrossnak élsz! Csak nem hagyod el az endurósok táborát?
Remélem olvasod. A hűtővédődről tudnál feltenni egy képet? Érdekelne hogyan van a vázhoz rögzítve.
Egyébként alatta van a gép!
Én már láttam ,igazából nem úgy néz ki! :-)
Ha van kedved?!