Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez gyönyörűűűűűűűű
Eltűnt? Csak nem magáévá tette valaki ingyen?
ez nagyon dzsuke ,
Sziasztok megvan az új motorom
dobd ki!a menetszél visszahűti az érzékelőt!vegyél inkább matrica hőmérőt!de különben mit csinálsz ha tudod felforrt a vized?max idegeskedsz!mert nekem csak csapdában szokott ha szokott!de akkor a leggyorsabban menni kell nincs mese,hogy visszahüljön!
neeem,de az előleget valszeg vissza kell adjam mert nincs meg az ing egy pár enduró gummával együtt úgy eltünt mintha nem is lett volna!
Szasztok! szerintetek hány fokon megy a drz e hűtővize? ugyanis beszerztem egy digitális thermométert. A papírja szerint, -50 és +70 fok közt tud mérni a műszer. De azt tized pontossággal. próbaképp forraltam vizet, 70 fok felett csak azt írja ki hogy hi, de azért az is valami. Mentem egy kanyart 40 fok fölé nem , ment. A felfogatás kicsit tré, de fennt van ami a lényeg. A sensor a hűtőn közvetlenül csavarral. Vélemény? ja szerdán felmegy a benya ára. ismét. ja , tegnap !Phalmi cross pálya , 25 kör, folyamatosan 1,5 óra, 9 liter benzin. az milyen? utána majd meghaltam csááá
jó estét uram ,
Ja és a protektoringet is valamikor megboltolhatnánk!
Csá!
Mi van veled? Ma beszéltem Noozsiddel és mondja, hogy mostanában már csak a motocrossnak élsz! Csak nem hagyod el az endurósok táborát?
Ha már a védőkről van szó.Nekünk ilyen alu védők vannak felszerelve.(sokat véd!) Így még a hűtő,dekli ép.
Nekem nincs ilyen. Ez g.gábor DR-Z-jénén található. Csak valaki kérdezte hogyan rögzítette, Nekem meg megvoltak a képek
ez bevált módszer? Teszteltétek is?
Így rögzítette. Remélem nem sértődik meg h én rakom fel a képeit
nemá,nekem van eladó
szeva ! csak szupermotyoként használod ?
oké
G.Gábor! ! !

Remélem olvasod. A hűtővédődről tudnál feltenni egy képet? Érdekelne hogyan van a vázhoz rögzítve.
Az egy olyan ponyva a motoron!
Egyébként alatta van a gép!
Én már láttam ,igazából nem úgy néz ki! :-)
nem a matricára gondoltam amúgy!de ha neked igy jó akkor oké
indulok Csömörre kabátot venni a mocizáshoz!
Ha van kedved?!
Távol állnak tőlem a matricaszett-trendek és hasonló marhaságok! A motor nem vitrinbe való dísztárgy, hanem használati tárgy. Az egy napos Motorex olaj nem látszik a képen, mert az a blokkban van...
kicsit levan strapálva a gép