Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugyanilyennel vizsgaztam en is, es ha jol lattam DRZ-74 is ilyet vezet
oké ugy is rám fér a gyakorlás a sok bénzás miatt ,
Hétvégén meghajtjuk a sárga csikódat is?
itt a gyözelemre vivö paripa azért jó volt hajtani
milyen 2ütemű dr ?
Akkor nyugodtan add el, és ha oda jutok, akkor rákérdezek, hogy hátha megvan még.
Köszi szépen azért.
majd veszem minden fele az ecseri sört ÜNNEP VAN , .
Helló!
Aki tud 2 vagy 4 ütemű DR/DRZ-t az legyen szíves szóljon.
köszi
Na azért ne szokj rá!
Bár alkarvédőnek még jó lehet!
Meg Ám!most nem is olyan rossz,tavaly megszoktam mÁr
Na mi van, a gipszed megkötött már?
Én legalÁbb magbuktam rutinbÓl
Gratula! Hát aki öreg motoros a szakmába annak csont nélkül megy!
ja mint egy kis eminens csont nékül
CSÁ,EZ GYORS VOLT
szeva kakukk ,saraz meg van a jógsi most már van mitt elveni ,
Sziasztok!
Hatalmas szívás közepén vagyok a DRZ-vel!
Úgy kezdődött,hogy elment a töltésem hosszas méregetés után meg lett gyanúsítva a generátor!A motor tökéletesen indult csak nem volt töltés!
Generátor kiszed elvittem tekercseltetni a Fervillhez (hátha valaki ismeri),egy hét után kész lett 16000 ft csinálták meg!
Generátor visszaszerel,na akkor indítsuk be a motort,nem indul nem indul nem indul....
Vérnyomásom hirtelen emelkedni kezdett,na mondom jól van az fasza,nézzük meg van e szikra természetesen nincs!
Most akkor szerintetek mi a gyík lett vele,szétcseszték a jeladómat vagy mi?
VALAKI VOLT MÁR HASONLÓ HELYZETBEN?
Skacok! Napokban beszéltem a Suzuki Full-Gas, és a Suzuki Hollós motorszerelőjével, és mindketten azt mondták, hülyeség az hogy 2006-tól ragasztva lennének a forgórész csavarok, mert akkor ők tudnának róla.
Hali!
Tegnap vettem EBC szinteres fékbetétet,és baromi jól fog!Ajánlom mindenkinek!
Nekem nem sürgös!
Csak vannak rá jelentkezök és aki hamarabb viszi vagy kell neki azért én nem várok senkire! Szóval te tudod.de kell másnak is.
Azért ennyi mert nincs hátsó gumia ha lenne akkor 10,000-15,000ft lenne!
Ha kell 70-61 81 591
Mennyire sűrgős neked az eladás?
Csak azért, mert nekem akkor kellene, csak szeretnék hozzá vadászni egy hátsót is, és egyszerre hozzájutni...

De amúgy akkor vevő lennék... esetleg vegyél fel msn-re is...
Sziasztok!Szeretném elcserélni suzuki ltz 400-asom egy drz-re (oka:sok a rendőr )----http://kepesmotor.hu/suzuki-qu... ha vkit érdekel az hívjon bátran.DE persze kp-ba is eladó
Hali Nanee dehogy is haragszok de a Tomihoz majd neked is jönni kell !

Sztem a péntek nem jön össze meg 100% h nem ! de majd beszélünk majd! vagy ha jösssz haza madarasról nézzél be földvárra!
szeva Máté!Remélem nem haragudtál meg rám! Nagyon sajnálom,hogy nem tudtam elmenni.pénteken találkozunk!Kunmadár!.
Fére értettük egymást középen 4.5 szélén 3,3,5mm a minta 5000ft a gumi és 1690ft a posta elyileg veresegyházon tudod átvenni