Közben leírom, azt ami mind a két változatnál ugyanaz.
Gyújtás elektronikáról húzd le a 4 pólusú csatlakozót. ( fehér, zöld, fekete, kék -vezetékek vannak benne ). A csatlakozónak abban a felében fogunk mérni, amelyikbe a kábelek vannak kötve.
Multimétert kapcsold 2k ( 2kOhm ) méréshatárra. Majd műszer piros kábelét tedd a kék vezetékre. A műszer fekete kábelét a zöld vezetékre. A műszeren ezt kéne látnod : 0,390 és 0,600 közt. Vagyis 390 Ohm és 600 Ohm közt kéne lennie.
Műszert kapcsold 200 ( 200 Ohm ) méréshatárra. Műszer piros kábele a fehér vezetékre. Műszer fekete kábele a fekete vezetékre. Ezt kéne látni a műszeren : 0,1 és 0,2 közt. Vagyis 0,1 és 0,2 Ohm.
Meg van még a Leo Vince?
Ha igen érdekelne.
DRZ-74 grat a jogsihoz , ti mentek Forráskútra pénteken?
Szerintem az alu része nem reped el, mert a két befogója műanyag, és inkább az enged fől, vagy le nagy esésnél.
Miről lehet észrevenni hogy laza a láncom ?
Ha fel-le csapkolódik akkor már laza ?
Kössz !
én is ebben a cipőben járok tudnál segíteni hogyan oldottad meg?
elöl?
S-es a motorom.
Nem a szelepfedélre hanem a henger oldalához raktam a gyertyát!
Köszönöm a segítséget kiméregetem.
Milyen ez a kézvédő? Esést bírja? Nem hajlik vagy reped az alu része?
Note: Do not ground the spark plug to the magnesium cylinder head cover.
Vagyis. Ne testeld a gyújtógyertyát a magnézium szelepfedélhez!
Gyújtás elektronikáról húzd le a 4 pólusú csatlakozót. ( fehér, zöld, fekete, kék -vezetékek vannak benne ). A csatlakozónak abban a felében fogunk mérni, amelyikbe a kábelek vannak kötve.
Multimétert kapcsold 2k ( 2kOhm ) méréshatárra. Majd műszer piros kábelét tedd a kék vezetékre. A műszer fekete kábelét a zöld vezetékre. A műszeren ezt kéne látnod : 0,390 és 0,600 közt. Vagyis 390 Ohm és 600 Ohm közt kéne lennie.
Műszert kapcsold 200 ( 200 Ohm ) méréshatárra. Műszer piros kábele a fehér vezetékre. Műszer fekete kábele a fekete vezetékre. Ezt kéne látni a műszeren : 0,1 és 0,2 közt. Vagyis 0,1 és 0,2 Ohm.
Milyen is a mocid? ( E, S )
Jól láttad én is ilyet hajtottam! De már nekem is megvan a jogsi ("A") korlátlan.
Nem mértem,mert nem nagyon tudom,hogy kell!