Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig kellene lennie
transformers
jó ez a dekor.............van valami jó forrás,ahol lehet rendelni hasonló matricaszetteket?
Szia.

Meg van még a Leo Vince?
Ha igen érdekelne.
Láttam egy képet amin a hűtőn kis ventillátor van......az enyémen / S / nincs ventillátor,ez lemaradt valahol vagy normális?
Hali

DRZ-74 grat a jogsihoz , ti mentek Forráskútra pénteken?
Tavaly Június óta 15e. Akkor vettem.
most vetted 15ért?csak mert én is itt vettem kb 2hete huszonvalamennyiért
Itt vettem nézd meg vannak árak is
szia,mennyi volt?
Jeeee én is ilyennel vizsgáztam Képen mondjuk én vagyok rajta, mert a barátom vizsgázott utánam
Csaó Bazsi !

Szerintem az alu része nem reped el, mert a két befogója műanyag, és inkább az enged fől, vagy le nagy esésnél.
Ez segíteni fog...
Sziasztok !
Miről lehet észrevenni hogy laza a láncom ?
Ha fel-le csapkolódik akkor már laza ?
Kössz !
csa! Remélem nem ugyan azt a kezedet törted el megint, mint a tavaly!:)
szia.
én is ebben a cipőben járok tudnál segíteni hogyan oldottad meg?
elöl?
Szia Levi71!
S-es a motorom.
Nem a szelepfedélre hanem a henger oldalához raktam a gyertyát!
Köszönöm a segítséget kiméregetem.
Hali enduró-s!
Milyen ez a kézvédő? Esést bírja? Nem hajlik vagy reped az alu része?
Huhh, Béci ... ez lényeges :
Note: Do not ground the spark plug to the magnesium cylinder head cover.

Vagyis. Ne testeld a gyújtógyertyát a magnézium szelepfedélhez!
Közben leírom, azt ami mind a két változatnál ugyanaz.

Gyújtás elektronikáról húzd le a 4 pólusú csatlakozót. ( fehér, zöld, fekete, kék -vezetékek vannak benne ). A csatlakozónak abban a felében fogunk mérni, amelyikbe a kábelek vannak kötve.

Multimétert kapcsold 2k ( 2kOhm ) méréshatárra. Majd műszer piros kábelét tedd a kék vezetékre. A műszer fekete kábelét a zöld vezetékre. A műszeren ezt kéne látnod : 0,390 és 0,600 közt. Vagyis 390 Ohm és 600 Ohm közt kéne lennie.

Műszert kapcsold 200 ( 200 Ohm ) méréshatárra. Műszer piros kábele a fehér vezetékre. Műszer fekete kábele a fekete vezetékre. Ezt kéne látni a műszeren : 0,1 és 0,2 közt. Vagyis 0,1 és 0,2 Ohm.
Szia BéciDRZ!

Milyen is a mocid? ( E, S )
Jóóóó reggelt!

Jól láttad én is ilyet hajtottam! De már nekem is megvan a jogsi ("A") korlátlan.
Szia Levi71!
Nem mértem,mert nem nagyon tudom,hogy kell!
Jeladó ellenállását mérted?
nem volt rossz gép kezelhetö, csak az volt szar mikor viharos szélbe 90 km/h -val repesztetönk az A2-sen na ott meg rángatott az nem élveztem