Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sok am sztem 160-170 kb
akarom mondani 650-es dr
helo. valaki megtuná mondani, hogy hány kiló egy 605-es dr?
Üdv mindekinek! Hát a hétvégi Goakrt pálya nagyon ott volt! volt egy csúszásom de nem nagy gond mindeki volt pályán kivűl is , de hát ez van jóó volt meg minden !

résztvevők: Drz400sadam, Animation , Apriliamate, Akrapovicman ,
Ha s-ed van azon van 1 húzó+1 toló bovden ami a pillangószelepet szab. A pillangószelep nyitása miatt vákum keletkezik ami a tűt húzza fel ezeknél kicsit lassabban esik vissza a fordulat. De ha sokáig fent marad a fordulat 1 gázfröccs után akkor rákéne nézni a levegőcsavarra de csak azután miután+győződtél róla hogy a pillangószelep könnyen mozog-e
csaó,noozsidot kell kérdezni,annyit tudok hogy michelin és már vagy 5ödször megyunk endurózni és még mindig olyan m mintha új lenne
Jobbulast! Milyen gumi?
hát igen
de össze szokunk és vihar kár hogy most ilyen sok ki marad neked de majd potoljuk
most ha rendbejövök bevásárolok,és maradok az endurónál!városba meg veszek valami szar robogót,ennyit nem ér hogy 100km alatt kinyírok egy gumi szettet utána meg összetöröm magam.
mákába= márkába
és a Balázs az monta hogy az élsö gumi nagyon fontos ogy jó legyen mákába is
csak hamar elfáradtál,de csak pár hónapja van m,eg a géped!még mi sem szoktunk össze!
ja csak egy párszor volt a motorom felül én meg alul , ,de tényleg jól ment
szerintem most én voltam a legbénább,épp mondani akartam hogy nagyon jól toltad,alig értelek utol titeket!de neked geci jó a gumid,lehet én is ilyet fogok venni
addig gyakorlok ,
zsír volt ehz a hely,mert még nem jártunk itt!szervezhetnénk egy túrát valahol a Bakonyban vagy valami jó terepen!aki tud valamit szóljon!csak 1,5hónap múlva legyen!
ennyi te kis vad motoros
Erre a haverom azt mondaná:" Hozzál pénzt meg egy húszezrest."
Jó majd egyeztetünk Mihamarabbi gyógyulást
én is tavaly tettem le a jogsit,egyszer sem állítoottak meg,izgibb volt jogsi nélkül
én már hozzászoktam,tavaly is eltört,hamar eltelik utána meg csak erőssebb lesz!és gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
o
kháércsiká lécci tedd mán fel a képeket!kösz
de faja képek!
kormányt nem felejtettem!a héten lemegyek,ha jó neked
Neked szántam a választ, csak lusta voltam visszamenni a te hozzászólásodhoz...