Üdv mindekinek! Hát a hétvégi Goakrt pálya nagyon ott volt! volt egy csúszásom de nem nagy gond mindeki volt pályán kivűl is , de hát ez van jóó volt meg minden !
Ha s-ed van azon van 1 húzó+1 toló bovden ami a pillangószelepet szab. A pillangószelep nyitása miatt vákum keletkezik ami a tűt húzza fel ezeknél kicsit lassabban esik vissza a fordulat. De ha sokáig fent marad a fordulat 1 gázfröccs után akkor rákéne nézni a levegőcsavarra de csak azután miután+győződtél róla hogy a pillangószelep könnyen mozog-e
most ha rendbejövök bevásárolok,és maradok az endurónál!városba meg veszek valami szar robogót,ennyit nem ér hogy 100km alatt kinyírok egy gumi szettet utána meg összetöröm magam.
szerintem most én voltam a legbénább,épp mondani akartam hogy nagyon jól toltad,alig értelek utol titeket!de neked geci jó a gumid,lehet én is ilyet fogok venni
zsír volt ehz a hely,mert még nem jártunk itt!szervezhetnénk egy túrát valahol a Bakonyban vagy valami jó terepen!aki tud valamit szóljon!csak 1,5hónap múlva legyen!
résztvevők: Drz400sadam, Animation , Apriliamate, Akrapovicman ,
o
kormányt nem felejtettem!a héten lemegyek,ha jó neked