Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zseeer. Jó kis csapat összejött.
Nekünk is megvolt hétvégén a km. tiszaföldvár meg miegymás. Na este meg a whisky bácsi Animationnal és Mátéval Kössz srácok k*rva jól éreztem magam. Legközelebb Tamási a cél

Ma mi is mentünk
én mondtam azt
és szerintem elnéztem gázra csak 2 ben jön fel ! ma próbáltam 3 ban csak kuplungal

bocsi mindenkitöl
mert mindig csak a vad motorozás kurvákon kivül vigyek még valamit ?
Érdekes dolog lenne gyári áttétellel gázra 3.ban...
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem hogy a gázt mi húza vissza ? mert nem szorul meg semmi csak nem húz vissza olyan mintha nem lenne benne rúgó
mert én néztem a karbit és mintha ott lenne a bovden végénél 1 rugó csak lehet hogy szétment

remélem valaki segít nekem
jah és ha van valakinek vagy tud valaki olyat akkor menyi és hol

köszi
Jaja, végén sokat használtam ott, de ma felkerült egy kevésbé kopott
Hatalmas volt a tegnapi nap! Köszönöm a kalauzolást, az önzetlen gumiszerelést (az összeset ), a rengeteg poént, és az állott vizes sarazásos beterítést . Remélem mielőbb megismételjük, és hátha akkor lesz idő a szalonnázásra
Hali nem kicsit kopott a szerelt keréken lévő guma ! Aszfaltozva vo mi?
szia kakukk! Bassza meg! ezt kell csinálni? Sajnálom,és jobbulást! tudom milyen idegölő tud lenni tud leni egy ilyen sérülés. En is agyban dekkolok mar április hatodika óta,a tokom kivan mar az agyba fekvéssel. remélem, nem súlyos a törés! Mennyi idő amíg újra motorozhatsz? Mit mondott a doki?
Valaki nemrég árult itt egy leovinci dobot. Jelentkezz.
A többi képet a résztvevők részére szívesen elküldöm, de a nagyközönség részére sajnos nem bocsájthatom, mert az enyhén szólva is kompromittáló lenne.
Várom az ajánlatokat:
Számlaszámom: 1143357-1234332-00000000
Helles barátunk meglátogatott minket tegnap. Pici motorozás, pici sörözgetés, nagy defekt.
Néhány pillanatkép:
akor megértem.....én még soha nem estem ekkorát motoral hogy valami bajom legyen pedig már 6 éve tolom
kopp kopp....
most ismerkedek lassacskán a drz-vel :D eddig nagyon tuti motor csak lenne meg jogsim mert így nem valami jó
kicsúúúúúúúúúúúúúúúúszottt
és hogy sikerült ?
kicsúszott vagy keró ?

jobbulást
hali,tegnap mentünk kb 60-70km terepen,erre a házunktól 300méterre töröm magam szarrá megismétlődött a tavalyi év.Eltört a kezem
Karcsi ha erre jársz gyere be a ragiért!kösz
Saraz te meg a prot ingért!
Te ugye kiskőrösön laksz?Mert lehet érdekelne az SM szett!
Jobban szeretek endurozni meg terepen motorozni aztán amenyit betonon megyek megteszi a gyári kerék is.
nemtom,még alszom rá egyet látom elakarod adni az SM szettedet,miért?
Nekem nincs de előfordulhat hogy tudok, de újat tudsz rendelni a pinkmotors-tól olyan 40 körül van kb az ára az újnak a használt ha van akkor a fele körül.
Nemtom,igazából elakarom adni majd,de nem akarom összetákolni,hanem rendesen megcsinálni,nem akarok kicseszni a jövőbeli tulajjal mert neked van használt?
Hali

Új hajtókart akarsz vagy használtat ami még használható vagyis még érdemes beszerelni?
Végülis nem,mert kiderült h nem a szivattyúval volt a gond,hanem a hajtókarom lett oda a szivattyút azt csak látatlanba mondta a szerelő,de végülis a hengeremnek semmi baja nem lett szerencsére,csak a hajtókart kell cserélnem!
Miért mi lett vele, elszállt? Nem neked állt meg a múltkor az olajszivattyúd...?