Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy király vagy...
szia,ez nekem magas,tudom béna vagyok de ez van
Sziasztok!
Valaki légyszíves segítsen abban,hogy meg tudjam nézni ezt az FTP-t
Sajnos fogalmam sincs róla hogyan csináljam,azt tudom,hogy Total Commanderem van,ha valaki részletesen leírná nagyon megköszönném!
Üdv.
Béla.
A gyári (Dunlop) - már bocs mindenkitől akinek az van - egy rakás sz@r....
hát tesó,nálam ez hamar elmegy.De ihatunk egyet a kövekező túra alatt,egy hosszabb túrát tervezek
szewa,nemtudom előre néztem
szinte semmit nem nyúlt a lánc, nem értem miért csinálja ezt. Lehetséges hogy a hátsú láncvezetőm ki van kopva?
Hali!
Egy kérdés.: Miért van az, hogy a láncom nem fut szépen egyenletesen, hanem van oldalirányú rezgése is, vibrál az egész, pedig a feszesség jól van beállítva, kenve is van rendesen.?
Ez a lánc egy DID lánc JT lánckerekekkel és 11.000 km-t futott, úgy hogy csak 2 fokozatot feszítettem rajta.
ne hogy megy van füst
szeva akkor ünnepeljünk egy kocsmába te kis pénzes zsák , , ,

Total commander is jó, át is húztam a cuccokat, Köszi!
FTP - kapcsolat. Még a Norton Commander is tudja ( ez egy elég elterjedt file kezelő ).
De számos programot találsz hozzá itt si www.szoftverbazis.hu
Az FTP -szerver címe és a belépéshez szükséges adatokat egy - két oldallal ezelőtt már beírtam a fórumba.
szia,mi az az ftp
Hoppácska!
Találtam javítási könyvet 2000-2006 E,S és SM -modellekhez.
DR-Z400_00_06.pdf -néven megy föl az FTP-re

Valamint kezelési könyv az SM -hez.
DR_Z400SM_OM.pdf -néven szintén megy FTP -re.
Tettem föl egy új változatot a szervízdoksiból.
Letöltés után a Start.lnk -ra kattintva indítható.

Töltsétek, vigyétek...
Egészségetekre...
Sziasztok!

Kellemes garatlocsolás mindenkinek!

Kosatt, itt vannak a képek a karbiról :

DSC348.jpg - itt indul a karbi alján lévő cső
DSC349.jpg - és itt végződik, a légszűrő ház és a karbi közti gumi közbetét alján

DSC351.jpg - itt indul a vákuumcső
DSC350.jpg - és ide van kötve, asszem ez a szekunder levegő szelep

A teljes szervízdoksit fölraktam FTP -re. 2006 -os SM -hez van, de vannak utalások az E -re is benne.
A teljes könyvtárat le kell tölteni majd a Content.html -re kattintva indul a böngészőben.
aha, akkor kb annyi gond van vele, mint egy azonos évjáratú s-el
Azt a szimeringet (meg a többit abban az oldaldekliben) nemrég cseréltem. 1200Ft volt a biker-world.hu-tól. De onnan ne rendelj, mert nekem majdnem 2 hónap (!) alatt jött meg!
Azt megkérdezhetem még, h mióta van nálad a motor? Azalatt voltak ilyenek pl, h vezérműlánc csere, szelephézag? Hány üzemóra kehet benne kb?
Nekem konkrétan pont ilyen van.'02 E
Eddig a hűtőm csonkjai kezdtek kilyukadni,talán túl sokáig volt benne a gyári fagyálló,vagy nemtom.Lecseréltem a lét,azóta OK.Klaszikus gyújtás állórész ledarálásba elsők között voltam Most másodszor megy szét a lánckeréknél a szimmeringem,nagyjából ennyi.Ja,meg csipkedi az olajat,de van aki szerint ez a castrol miatt van,majd megpróbálok mást,meg az is lehet,hogy elcsepegett valamennyi,csak eddig állóhelyben még nem volt csepegés és nem vettem észre
Télleg,valaki nem tudja,mennyibe fáj a szimmering meg a persely ami alatta van?
Dunlopról nagyon vegyesek a tapasztalatok.
Sziasztok! Gumi ügyben érdeklődnék.
Közületek használt már valaki ezek közül valamelyiket? van valamilyen tapasztalata ?
Dunlop D207, D204, Michelin Pilot Power. ?
Kellemes Húsvéti ünnepeket... Tényleg húsvét van.. én meg majdnem átaludtam a napot
Reggelt!
Neked is kellemes ünnepeket! És a többieknek is!
De jó, lehet kedden bemegyünk a Blacmotorsba érdeklődni.
az volt.... Ja igen a srácok itt voltak... a beee meg onnan jött hogy papám a szomszédban lakik és pont aznap vett 2 bárányt. azok mondták a magukét.
Hali!
Szerintetek úgy általában milyen állapotban vannak a 2002 körüli drz E-k?
Esetleg van itt vkinek ilyen évjárat? Milyen gondjai voltak vele eddig?