Az információ kijelző akkor kapcsol be ha gyújtásra rakod...
A tank előtt az az olaj nívó.
Az oalj ha jót akarsz akkor Motul 300V. Mindenki ezt javasolja. Következőleg nekem is olyan lesz.
köszi szépen
és azt szeretném még kérdezni hogy van valami a tank előtt a vázon ilyen csavarszerűség valaminek az elenörzője és az mi ?
meg hogy milyen olaj kell bele...
meg hogy hogy működik az info kijelző mert digitális van rajta csak nem nagyon kapcsol be és az hogy is van.
JA és ha sötét barna vagy fekete az olaj akkor mindenképpen csere frissen vásárolt motornál érdemes olaj + szűrő cserével indítani.(ez csak az én véleményem)
olaj szint (hideg motor 3-5perc járatás után nívót kitekered letörlöd és vissza dugod nem tekered be és így nézed meg az olaj szintet) kormány csapágyat érdemes évente szétszedni zsírozni.Szelep hézag ellenőrzés.
büszke tulajdonosa lettem egy 2000 res kiadású drz nek
igaz hogy ez a 40 lovas de nekem jó
azt szereném kéni tőletek hogy segícsetek nekem mert nem nagyon értek még a 4t hez és hogy mit kell rajta figyelni meg ellenőrizni netán most vétel után mit nézek meg rajta.
Helles barátom érdekes hírekkel szolgált (aminek holnap tüzetesebben is utánajárok). Úgy tudja új gazdája lett a tamási cross pályának, aki a hírek szerint komoly terveket szövöget. Örülnék, ha már történne valami ugyanis a mi kis pályánk több szempontból is ritkaság számba ment. Pl. azon kevesek közé tartozik ahol ekkora a szintkülömbség.
Ha a tervek nem csalnak, akkor kapunk még az erdőből területet, és talán vendégül láthatunk benneteket egy jó kis ec.-ra.
Lássuk a pályát fénykorában: http://www.sportmotor.hu/motor...
A tank előtt az az olaj nívó.
Az oalj ha jót akarsz akkor Motul 300V. Mindenki ezt javasolja. Következőleg nekem is olyan lesz.