Sajnos nincs linekem, eddig egy 2007 125 Exc használtam Sm szettel. A vége 154 Km/h volt 47 Le, nyomatékot viszont nem éreztem.
pl: 1 be nyélgáz és kiröppentet kuplug mellet tudot csak kerékre álni és kb 3 méterig tudta ezt az állapotot tartani.
Esküszöm nagyon kiváncsi vagyok már erre a gépre.
Én pécsi vagyok és a természet megáldott minket egy 30-40 km es orfüi uttal amin gyönyörü uj aszfalt és irdatlan ives kanyarok vannak, persze évi 1-2 motoros (lenginkáb speedes meghal) de érzem hogy várja a drz -t :D:D:D
Sztem mostanában sűrűbben fogok járni arra, mivel itthon senki nincsakivel motorozhatnék. Biztosan összefutunk közeljövőben Mondjuk Ha erre jársz beugorhatnál Persze Klmszabiéktól is függ mennyit járok arra, hogy szívesen motoroznak-e ilyen amatőrökkel mint Én
220-nal mar ledadog Szombaton tundék menni ha minden igaz, mert vasárnap Kurd-Lengyel rally lesz és remélem újra összejön a régi banda...Ma megküldték a jogsim, tehát lehet talpon mennék Tamásiig, csak féltem a (majdnem) új gumikat Mitas c12, szal aszfalton kinyírnám őket...Lehet utánfutóval vinném. Persze ez rajtatok múlik, hogy ráértek-e
Jo eldöntöttem megveszem! Csak nem lesz annyira kevés az erő meg a végsebesség... Nem tudom engem az endurozás nem annyira vonz inkabb a kanyarok és az aszfalt
Egykerekezni mennyire lehet vele ?
Szerintetek nem fémbetétes Polisport kézvédőt érdemes megvenni vagy mindenképp a fémbetéteshez ragaszkodjak?
DRz 400 E eladó katt a linkre
Szoktunk arra motorozni, valóban pofás kanyarok vannak
pl: 1 be nyélgáz és kiröppentet kuplug mellet tudot csak kerékre álni és kb 3 méterig tudta ezt az állapotot tartani.
Esküszöm nagyon kiváncsi vagyok már erre a gépre.
Én pécsi vagyok és a természet megáldott minket egy 30-40 km es orfüi uttal amin gyönyörü uj aszfalt és irdatlan ives kanyarok vannak, persze évi 1-2 motoros (lenginkáb speedes meghal) de érzem hogy várja a drz -t :D:D:D
Egykerekezni mennyire lehet vele ?