Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá,itthon van,majd viszem!
fémbetéteset!ne polisportot!az egy törékeny szar,racetech-et
Kedves drz-s kollegák, árulja el valaki a gyári! drz sm felnik szélességét. Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Szerintetek nem fémbetétes Polisport kézvédőt érdemes megvenni vagy mindenképp a fémbetéteshez ragaszkodjak?
Véletlenül nincs valakinél elfekvőben drz-hez 320-as tárcsához fékkiemelő?
http://www.duen.hu/hirdetes.ph...

DRz 400 E eladó katt a linkre
Akkor ha meglesz, mindenképp keress...
Szoktunk arra motorozni, valóban pofás kanyarok vannak
Sajnos nincs linekem, eddig egy 2007 125 Exc használtam Sm szettel. A vége 154 Km/h volt 47 Le, nyomatékot viszont nem éreztem.
pl: 1 be nyélgáz és kiröppentet kuplug mellet tudot csak kerékre álni és kb 3 méterig tudta ezt az állapotot tartani.
Esküszöm nagyon kiváncsi vagyok már erre a gépre.
Én pécsi vagyok és a természet megáldott minket egy 30-40 km es orfüi uttal amin gyönyörü uj aszfalt és irdatlan ives kanyarok vannak, persze évi 1-2 motoros (lenginkáb speedes meghal) de érzem hogy várja a drz -t :D:D:D
Motorozol szombaton? Vasárnap? Nem érdekel amatör rallye? Pont Tamásiak szervezik...
Arrafele nemigen szoktam járni, viszont ha jössz, akkor előtte csörögj mindenképp!
Sztem mostanában sűrűbben fogok járni arra, mivel itthon senki nincsakivel motorozhatnék. Biztosan összefutunk közeljövőben Mondjuk Ha erre jársz beugorhatnál Persze Klmszabiéktól is függ mennyit járok arra, hogy szívesen motoroznak-e ilyen amatőrökkel mint Én
Ja meg olyat vegyél ami nincs szétbarmolva, meg megy is... Nincs a kiszemeltről linked?
Attól függ mihez képest... 125 2T után, nem rossz egy lépcsőnek, szal tud meglepetéseket okozni. Meg nem halsz meg vele, jó esetbe...
Bazz, szombaton nem leszek itthon, pedig összefuthattunk volna...
szeva hola söröm
220-nal mar ledadog Szombaton tundék menni ha minden igaz, mert vasárnap Kurd-Lengyel rally lesz és remélem újra összejön a régi banda...Ma megküldték a jogsim, tehát lehet talpon mennék Tamásiig, csak féltem a (majdnem) új gumikat Mitas c12, szal aszfalton kinyírnám őket...Lehet utánfutóval vinném. Persze ez rajtatok múlik, hogy ráértek-e
Az csak rajtad múlik...
jól beszélsz ,
Jo eldöntöttem megveszem! Csak nem lesz annyira kevés az erő meg a végsebesség... Nem tudom engem az endurozás nem annyira vonz inkabb a kanyarok és az aszfalt
Egykerekezni mennyire lehet vele ?
MAJSÁTÓL akarom mondani ...
Nem tudom merre van de állítólag jó lesz, Majától max 15 km asszem.
20 30is tud veszélyes lenni
Forráskuton merre van ez a pálya( térképrészlet?)
more ez hasonlit a Majsai dagonyára
Gyere inkább endurozunk. Az erdőben, sáros úton, fák között az 50-60 is brutális sebességnek tűnik.