Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi !

Van valaki Kecskemét környékéről ?
Ja csak úgy kérdeztem. Nem lényeges.
Köszi szépen!
Nem! Senkit sem ismerek itt. amugy nem vagyok veresegyházi Nekem másfele vannak a barátaim s a spanjaim máshol vannak.De mért kérdezted?
Szia Nanee szerintem a trafó az nagyobb és stabilabb szikrát ad min t a gyári trafó ezért jobb az égés több az erő

A proptech az szerintem forduatszám korlátozást vehet ki vagy nem tudom vagy kicsit másabb vele a gyujtás időpont vagy valami hasonló
Nem helyettesíti 1ik a másikat (tudtommal)
Hali tottes. Látom veresegyházi vagy. Ismersz egy olyan személyt ott hogy Varga Tamás? egy bergje van.
zsir a mocid szep
Belerakok én a mociba mindent ha nem bassza szét,meg ha van értelme.Néztem már régebben ezt a prop tech ganét de semmi tapasztalatot nem hallottam róla csak gyorsaságisat.
most ez a prop tech speed box ez ugyan azt a célt szolgálja mint ez a AMR RACING MONSTER COIL? Vagy ez az amr fos ez mi a szar?
Hahó.
Lenne pár eladó cuccom.
DRZ 400 E Yoshimura RS-3 Off Road rendszer 130e ft.
Yamaha YFZ 450 Dob 30e ft.
DRZ Gyári enduró kerekek.130e ft.
DRZ SM Excel KEREKEK gyári Dunlop gumikkal tárcsával,láncal,lánckerekekkel.Elsö 13-14 Hátsó 39-41-44 260e ft.
06-20-5-636-213
Sziasztok.

Údban van valakinek!

Gyári 400E-s lámpa?15,000ft
Kicsit karcos
Tel:70-61 81 591
Jó reggelt. Bár fél 5 óta ébren...
Jó reggelt skacok!
Sziasztok!
Eladó drz400-ast keresnék, többnyire városi használatra, 7-800.000 ft. körüli áron!
Köszönöm!
ok, thx
Oké, felvettelek.
Az biztos nem lehet rossz cucc csak érteni kell hozzá :)
mert el is lehet cseszni vele a gépet a szar előgyujtássál +vérszemet kap az ember és 1re jobban kiengedi a tiltást had pörögjön címszóval
nekem van egy komplett programozható DC CDI gyújtáselektronika eladó, az is prop teches, beszerelése, beállítása szakembert igényel!
Nekem még teljesen gyári a motor!
Így nem igazán vettem észre semmi változást!
Majd ha meglesznek a több finomságok utána!
Felveszel msn-re? lenne pár kérdésem, a címem az emilem az excelben bennevan:)
Beni moto neked mi a tapasztalatod ? Már elnézést hogy kérdezősködök
Csak nem tom érdemes-e +venni
Nekem is ilyen van!
Nem próbáltam, igazából nem is foglalkoztatott eddig ez a téma.