Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szomorúúúú
ok Köszi!Előtte meg nézem én is a kiállítást
ok,jó mocizást
itt már magaslégköri viszonyok vannak oxigénpalack is kell
Ok! hát van ilyen is! nem baj megyek én egyedül is valamerre:))
:)) 2500 méter az út vége átvágja a legmagasabb csúcsát a Kárpátoknak, onnan székelyföld csak 100 km ott is van hol csapatni , igazi enduro paradicsom, több száz kilométer vadon, jó kis túrát lehetne szervezni. Majd a Drz talin megbeszéljük, és nyáron ha kerül jelentkező akkor tarthat velem nyugodtan ha elalszotok a földön is pár napig akár ingyen szálast is tudok biztositani, mert annyi ágy nincs otthon:))
sehova
szia,sok dolog van itthon,sajna nem megyek sehova
Pályát? Milyen pályát ahol multkor voltunk?
brutális
Nekem belefér,nyáron három hónap szabim van!Bakker ide hólánc is kell!
én biztos megyek!:)) ott születtem nem messze:)) 65 km:)))
Beszélhetünk rola, szállást is tudok rendezni bagóért:)) csak június közepétől július végéig van nyitva addig kb. így néz ki!:))
remélem lesz SUZUKI DRZ 450 SM :D
szia! Na mizus holnap? megyünk valamerre?
Megyek veled az tuti!Fasza hely.
csumi hova mész hajtani holnap?
Hali
Ma volt igazán motorozós idő én sajnos nem tudtam menni, mert pálya építés volt és hát muszály segíteni nehogy szó érje a ház elejét Majd egyszer megnézhetitek ha gondoljátok mondjuk még nem 100 %-os de mindennek idő kell...
Értem köszi!
úhhh baszki. ez kemény kár hogy kurva messze van, pedig burogatnám amíg tudom
nekem az RK nagyon bevált!
Igen arra.Azért kíváncsi leszek mit kérnek majd érte.
Köszönöm :D Nem is foglalkoztam vele eddig csak most felhozták.
Amint lesz első fékem csapatom már neki én is 1000-el.
Az a hang mielőtt leállna a motor a kompresszió visszalöki a dugattyút és a főtengely visszafelé fordul és a szabadun futón keresztül megforgatja az önindítót.
D.I.D Lánc a hang meg az önindítóból jön.
Természetes szerintem.
Kend neki!
És mit szólsz ehhez? Én nyáron biztos megyek rajta , ha valakit érdekel csatlakozhat Erdélyben van egyébként kb 500 km Budapesttől