:)) 2500 méter az út vége átvágja a legmagasabb csúcsát a Kárpátoknak, onnan székelyföld csak 100 km ott is van hol csapatni , igazi enduro paradicsom, több száz kilométer vadon, jó kis túrát lehetne szervezni. Majd a Drz talin megbeszéljük, és nyáron ha kerül jelentkező akkor tarthat velem nyugodtan ha elalszotok a földön is pár napig akár ingyen szálast is tudok biztositani, mert annyi ágy nincs otthon:))
én biztos megyek!:)) ott születtem nem messze:)) 65 km:)))
Beszélhetünk rola, szállást is tudok rendezni bagóért:)) csak június közepétől július végéig van nyitva addig kb. így néz ki!:))
Hali
Ma volt igazán motorozós idő én sajnos nem tudtam menni, mert pálya építés volt és hát muszály segíteni nehogy szó érje a ház elejét Majd egyszer megnézhetitek ha gondoljátok mondjuk még nem 100 %-os de mindennek idő kell...
Az a hang mielőtt leállna a motor a kompresszió visszalöki a dugattyút és a főtengely visszafelé fordul és a szabadun futón keresztül megforgatja az önindítót.
Beszélhetünk rola, szállást is tudok rendezni bagóért:)) csak június közepétől július végéig van nyitva addig kb. így néz ki!:))
Ma volt igazán motorozós idő én sajnos nem tudtam menni, mert pálya építés volt és hát muszály segíteni nehogy szó érje a ház elejét Majd egyszer megnézhetitek ha gondoljátok mondjuk még nem 100 %-os de mindennek idő kell...
Amint lesz első fékem csapatom már neki én is 1000-el.
Természetes szerintem.
Kend neki!