Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melegítés. Max anyunak a hajszárítójával tudom Semmi ilyen hőlégfúvó nincs.
Hát nem tört még bele. De a legnagyobb bajom az volt vele először is hogy sehol sem találtam hozzá normális imbuszkulcsot. Mert normális csak 5-s meg 6-s van nekünk is és nekem az benne 5,5-s. De elméletileg holnap kapok valami jófélét. Ha nem sikerül akkor kivágjuk.
És milyen árban volt egy ilyen csavar?
én megyek..lehet nyitásra..
modnok = mondok
Lehet hülyeséget modnok,de próbáld meg a mentesrésznél megmelegíteni, de csak vmi hőlégfúvó szerűséggel ne lánggal, mert az elintézné a dolgokat... és úgy elvuileg sztem kellene neki csavarodni a tágulás miatt.
holnap megy valaki a kiállításra?
Na dobok én is egyet! Csak lenne már végre jó idő...
sadam!
az a csavar kb 50mm hosszú.átmegy a fékbetéteken,és a tuskó másik felén belelóg a túlodalba.
ha lehet az imbusz oldalról ne üsd,mert nem fog kijönni ha a tuskóban lévő menet megsérül.
nekem el kellett darabolnom flex-el,mert görbe volt.
vigyázz rá,mert 10x1 menet van rajta,de csak 9.7 a külseje,és ezt csak gyárival tudod pótolni.
sok sikert. üdv: csaba
beletört?
jajj.. nem 80 liter volt benne Csak 8
Már csak meg kell turbózni mint itt a képen
jha meg be kellene mennem a shell-hez venni 10 liter benyát , mert ami volt benne 80 liter azt tesóm feltankolta a kocsijába XD
nekem se ártana már. Csak ki kellene cserélnem az első fékbetétet. De azt a csavart egyszerűen nem bírom kivenni.... az imbuszosat...Így jártam Majd próbálkozom a hétvégén.
azé köszi,vasárnap megyünk végre egyet gurulni
Az Excel Matricát csináltatam egy dekoros haverral. A kis lánckerk "dekni" Az a gyáribol lett csinálva de üvegszálas
Hát én így vettem. De a parilla szórólápján láttam ugyanilyet.4000 Ft-ért
Szia trobee. Apropó levegőcsavar ! tel számod+tudod adni vagy elküldöd e-mailben? ocsofreemail.hu@freemail.hu címre
mert nem mentettem el múltkor
jha és a kertet ne nézzétek. Akkor vágtam ki egy nagy nyírfát az udvarról. Kellett a tűzrevaló. Válság van...
csá,hol vetted az első sárvédőt?király a gép!
Hát én is mutatok. ez 2 héttel ezelőtt még . De azóta alakult már És a drága kiskuta meg szokásához híven tépi a kosárlabdát
Nanee! A levegőcsavar nélkül nagy szívás beállítani,majd meglátod.Ha mindig a legjobb teljesítményt akarod, akkor sűrűn hozzá kell nyúlni.
Sokkal energikusabb a gép Városban faszább utazni+van idő utazó 100-110 a végét még nem néztem+vele mert idén került rá és kicsit fáztam mikor mentem vele de remélem holnap jó időre ébredek és mehetek de szerintem kb 140
NA animation ezzel én is így vagyok. Még 1-2 hét és nekem is kész lesz a gépem. :P
Újkorában 5Km!