Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali a 3.fotón a tompító van.
Szia!
Neked van hangtompító ebbe a dobba? Megkérhetlek, hogy egy közeli képet küldenél róla?
Ilyen van nekem is,csak a tompítót nem kaptam meg vele...
Te hol laksz Nógrádba?
Szakszerűen így: http://www.nagycsavar.hu/nagy_... Vagy meg lehet perselyeztetni...
Hallo! Figyeljetek már ha én most beletetetem a fúvókát, akkor nekem állandóan álligatnom kell majd? meg azt nem tudom,hogy én csináltam az oldalára 3 lyukat, de attol függetlenül ki kell vágnom a ház tetejét? vagy fölösleges.
menetragasztó
Hello
A DR 600 megadta magát az egyik gyertya,elkopott a menet és szuszog mellette attól tartók "kilövi"egyszer,hogy lehet a gyertya menetet javítani minnél egyszerübben.Két gyertyás verzió....
Árat nem mondott
Azt mondja hogy telefonon meg lehet beszélni vele. Mert ugyebár most kiment egy hétre németbe dolgozni. Csak gyorsan megkérdt hogy csináljak róla képet. Szal ha érdekel a tel száma akkor megadom.
Am mennyit érhet?
Szívesen!
Más a tankja,meg sok minden hiányzik róla.Mennyit szeretne a gazda?
Ezt a kiba**t. Kész a motorom meg jó lett a fék meg minden. Vettem 10 liter benyát hogy elindulok gépelni. Erre elkezd szakadni az eső...
Trobee nagyon köszönöm az adaptert. Nagyon fasza lett
DRZ 400 SM gyári EXCEL kerkek eladók.
Dunlop Sportmax gumikkal féktárcsákkal,láncal,lánckerekekkel.
Van első lánckerék 13-14 es. Renthal!
Hátsó 39-41-44 JT!
D.I.D lánc.
Átalakító adapter a 310es tárcsához.
Egybe az egész 260e ft.
20-5-636-213
DRZ 400 E-re való Yoshimura RS-3 OFF ROAD Rendszer ELADÓ.130eft.
Gyári rendszert beszámolok értékegyeztetéssel.
DRZ-be való enduró kerekek tartozékokkal.130eft.
Gyári S légterelők szép állapotban.10e ft.
DRZ S-SM komplett első lámpa.30e ft.
üdv.BoB.
20-5-636-213
Biztos frankó lehetett a tegnapi idő az istenkirályvotl, na de a mai indulnék motorozni erre elkezd esni
Khg-n tegnap!
Mert valahogy így nézne ki eredetileg.. nem?
mire gondolsz? Nem tudom igazából hogy milyen eredetileg nem nagyon láttam még ilyet. Jövő héten jön haza az illető németből. Annyit tudok, hogy a vezérműlánc spanolóval lett valami. De nem tudom pontosan hogy mi van vele.
Eredeti darabjai megvannak?
Eladó egy kedves ismerősöm motorja, kisebb motorhibával. Yamaha XT 500. Tudom hogy nem mai a gép, de vannak olyan emberek akiket érdekelnek az öreg gépek. 85-s ha jól tudom.
Na nagy szenvedések árán szét birtuk szedni az első féket. De jó lett nagyon. Már csak benya kell és go. Ha minden igaz akkor mi megyünk egy páran sm-el majsára.
Majd megkérdezem az illetékesektől,de több mint valószínű.
Egyébként 2005-ben ilyen emléklapokat kaptak a résztvevők.
Szerinted előző nap oda lehet menni?
Sátorozni meg ilyenek?
üdv.
én jövők biztos! Ma esetleg valaki a kiállításra? én most indulok
Azt Én tettem fel ide! Azt hittem, hogy ezen a fórumon szervezett taliról van szó. De a DRZ kupa tökéletesen megfelel egy találkozonak is. Jó lenne minél többen ha el tudnátok jönni, vagyis minden DRZ-s jőjön el jó buli lesz!
köszi! lehet igénybe veszem majd!:)
Ok! Ha addig nem is találkozunk de a DRZ kupán összefutunk és akkor megbeszéljük, annyi konkrétat tudok, hogy én megyek.Egyeztetünk majd időpontot hogy jó legyen mindenkinek és mehetünk is.