Szia!
Semmi extra nincs nekem motorikusan.
Gyári karburátor lett ellátva dynojettel, E-s könyök került fel + Yoshi off-road összekötő és végdob. (Tompító nélkül... )
Jah, meg van benne valami ketyere, de még nem tudom, hogy mi is az pontosan. Valami téglalap alakú kis dobozka, ami lehet csak a környezetvédelmi tiltásokat blokkolja, de nemtom pontosan.
Csinálok róla fotót, hátha valaki tud majd valamit mondani róla.
Amúgy meg vagyok elégedve vele, legalábbis érezhető lett a változás a "full rendszer" átszerelése után...
Mi sem tétlenkedtünk a hétvégén. Somogybabod, enduró + cross pálya. Rohadtul elfáradtunk, de baromira élveztük. (Helles bánhatod, hogy kihagytad.) Készülünk a drz kupára.
Ma voltam a Rodeo Ride-osoknál. Kérdeztem, hogy van-e már valami részlet az április 11.-ei napról?:
10-12-ig edzés, aztán drz márkakupa, majd enduró open, ezután valami cross versenyt is indítanak, és csak utána jön az ltz márkakupa, és a quad open.
1/2 óra+ 2 kör egy futam. Talán kibírjuk
Az országos találkozó jó ötlet.
háháhá...... Hallani se birom. Nekem csak laza 2 órába telt. Az a csavar nekem rendesen be volt állva... De már megcsináltuk és überdurva... MA meg is teszteltem. Megvolt az idei első gurulásom végre :P .. Már majdnem el is felejtettem hogy hogy szól. De nem csalódtam.
Olvasgattam, hogy szívozott az első féked. Szombaton én is betétet cseréltem. Amikor nekiálltam eszembe jutottál. Aztán amikor befejeztem akkor is. A kettő közt 6 perc telt el.
Szerintem semmi gáz nincs azzal ha sport kipuff va fent akkor ezzel az erővel ha 1 sport motorra raksz 1 nyitott kipuffot akkor azzal sem mehetnél 1 húzomban 100km-nél többet vagy mi?
Csak az estétől félek már előre!
Semmi extra nincs nekem motorikusan.
Gyári karburátor lett ellátva dynojettel, E-s könyök került fel + Yoshi off-road összekötő és végdob. (Tompító nélkül... )
Jah, meg van benne valami ketyere, de még nem tudom, hogy mi is az pontosan. Valami téglalap alakú kis dobozka, ami lehet csak a környezetvédelmi tiltásokat blokkolja, de nemtom pontosan.
Csinálok róla fotót, hátha valaki tud majd valamit mondani róla.
Amúgy meg vagyok elégedve vele, legalábbis érezhető lett a változás a "full rendszer" átszerelése után...
Jó lesz ez a Drz kupa remélem... Énis készülök rá ezerrel már amikor van időm motorra ülni...
Van elfekvöben egy 440ccm-es drz hengerszettem.henger,dugó,gyürü, csapszeg. dobozben csont új.
jóó kis nap lessz az tuti
Ma voltam a Rodeo Ride-osoknál. Kérdeztem, hogy van-e már valami részlet az április 11.-ei napról?:
10-12-ig edzés, aztán drz márkakupa, majd enduró open, ezután valami cross versenyt is indítanak, és csak utána jön az ltz márkakupa, és a quad open.
1/2 óra+ 2 kör egy futam. Talán kibírjuk
Az országos találkozó jó ötlet.
ma majdnem sikerült a rendőr előtt elmennem 120-al persze a városba
12 az egy kicsit sok nem
de am rnem rossz megoldás!
http://www.youtube.com/watch?v...
mi ez a fura dolog h ne mennyek sport kipuffal sok kilóméter egyhuzamba? mert mi baja lessz?