Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak ne szakadna eső adná isten! Motorral megyek ki az biztos! Ti ott lesztek?
Köszönjük!
TE vagy a mi emberünk
Mesélj a részletekről.
Milyen a pálya: talaj, hossz, cross+enduró? Mennyire szopatós?
ránk számíthatsz!
igen most hétvégén lesz
szia! Sóskút mikor lesz szombaton?
Sóskútra is jöhetnétek szurkolni!Nem bánjátok meg!Látványos szokott lenni,meg nagyon jó a terep is.
sziasztok, nekem egy S-re való index kapcsolóra lenne szükségem, ha van valakinek esetleg.
ÍÍ akkor rajthoz állok az sm-el is Csak nem sokra megyek vele
Én ma mentem vele. laza 3 hónapot állt. Az kksit feltöltöttem és azonnal reccsent. kopp-kopp. De nem bírtam tovább és meg kellett hajtanom.
Emberek!Tőlem is kérdezhettek!Ha nem zavar,akkor én rajtoltatlak benneteket!
Az ajánlatom továbbra is áll,miszerint:a drz-kupa sorozatban rajthozálló fórumozó társak különdíjban részesülnek!
próbáld meg balra dönteni előtte a motort amíg csorog a benzin ki a túlfolyón és úgy próbáld én nálam bevált, másoknál is!
sziasztok! Mikor lesz a Paks most hétvégén?
Nekem a motorakksit lekapta meg már vagy 3x a kocsi akksiját is ugyh valami nagy csecs van...
Nekem is ez volt. Mire lemerült volna az akksi nagy nehezen beindult. Durrant egy nagyot, és utána járt.
Én mindenképpen megyek. Csörgök, ha beférünk mehetünk 1 autóval.
Sziasztok!
Mocskos nagy gondban vagyok!3 honapja letettem a motorom (DRZ) ugy,hogy pöcc-röff volt!Most indítanám és semmi!Szikra van,próbáltam másik gyertyával is de semmi!Ma szétszedtük karbit,kipucoltuk és még mindíg semmi!Néha dob egy lángot és annyi!Valakinek valami ötlet hogy hol folytassam?Előre is köszi ha valaki tudna segíteni!
Mi megyünk! Egész hétvégés program lesz! Szombaton Sóskúton endurocrss, vasárnap pedig Paks ott lesz ifj.Német Kornél is.
Klmszabi, Animation!

Hétvégén lesz Pakson motocross, nem érdekel Titeket? Meg persze mindenkinek szól aki jönne
Hivd fel! Neki kell legyen. aszem 4950ft

Marci 20-545-35-46
Háj!

Valaki tudna abban segíteni, hogy hol lehet kapni S-es déerzére hátsó FEHÉR sárvédőt? (A suzuki márkakereskedéseken kívül)
Én pedig keresek 140/60-17 Slick gumit! Ha valakinek lenne
Hali. 162,500ft
Nem kell félni nem fog fájni. Segít majd a pálesz bácsi!