én is láttam, nem figyeltem, volt rajta müszerfal?
tudtommal olaszban hozzátartozik a modellpalettához ez, hogy legyen egy DRZ-nél versenyre alkalmasabb enduro
Hajo mindenkinek! Lemaradtam 2napot az olvasással. Láttam elindítottam a kép lavinát de örülök neki bár most meg fáj a szivem! gyönyörőek a mocik grat mindenkinek! Küri bakker brutál a dobod! Ha valaki tudja hogy lehet hirdetést leszedni az irja már le legyenszives mert nem eladó már a dobom,mert összekókányoltam az fmf leömlővel. Nagyon szeretm a dobomat,de rendesen beszoptam vele,hogy nem lehetett hozzá könyököt kapni. Az a levegőállító szar érdekelne engem is.majd egy árat hagy kérjek. Szerintem skacok a mi fórumunk a legkirályabb! olvasgattam bele a többibe de megy némelyikbe olyan gusztustalankodás hogy csoda! Itt meg mindenki segít a másiknak ha tud nem pedig a villogás megy meg az irigykedés! Maradjonis így és mocizzunk nagyokat! JÖJJÖN A JÓIDŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!
szewasztok ...lécci mondjátok már szerintetek hol a legjobb drz alkatrész elérés....gondolom úgy, hogy van rögtön polcon sokminden...és persze nem túl drága ..de ez nem annyira érdekes, inkább a gyorsaság ami fontos lenne most.......köszi
Nünbergböl rendeltem!
Forintban átszámitva kb kompletten 123,000ft volt.
Kell vanmég egy de kicsit drágábban 145,000ft?
Tárcsa,alsómunkahenger,felsömunkahenger.D
e ez a spanómé:)
tudtommal olaszban hozzátartozik a modellpalettához ez, hogy legyen egy DRZ-nél versenyre alkalmasabb enduro
én ma voltam kint gépelni rendszám nélkül hát ez van most igy sikerült !
na jók legyetek és jóó szombat esti bulit!
Csákányi lacibácsi
Dávid neked hogyan állították be a karbidat optimális értékre a dyno után?
Forintban átszámitva kb kompletten 123,000ft volt.
Kell vanmég egy de kicsit drágábban 145,000ft?
Tárcsa,alsómunkahenger,felsömunkahenger.D
e ez a spanómé:)
Kb ilyesmi