Hali.
Jó az ötlet.
Itt lehet endurózni és supermotozni is engem érdekel a dolog.
Összejönnénk páran azt gyerünk.
Pár nap lazulás.Sütés főzés ivás.
Meg persze Motorozás!
Ha előbb nem a DRZ talin beszélünk.
Adok azért egy e.mailt ha tudsz valami konkrétat jelezd.
nagy.david@kalocsakom.hu
üdv.BoB.
Hát, még véleményt nem tudok mondani, decembertől van nálam a motor, 1000 km tettem bele, de ujjak még. Csak aszfalton mentem mert terepen nem lehet egy métert tenni velük:) Túrázni szerintem tökéletes!Majd ha lesz SM szett akkor azon lesz pálya gumi, majd terepre veszek majd csak mitászbol valamilyent
OK! Én nekem is SM a moci de a SM agyakra S felnik vannak fűzve, és Mitas enduro gumák vannak rajta, de cross gumiim még nincsenek azt még vennem kell , úgy hogy most nekem terep kizárva egy ideid sajnos:(
én ecseri vagyok (xvii-kert mellett) de sajnos nekem csak terepkerekem van a supermoto kereket most akarom beszerezni lehet hogy pont a kakkuktól de jó lett volna, de én holnap terepezek az biztos de remélem mielöbb össze hozunk egy gurulást
na! akkor már két jelentkező! Tavaly már voltak páran Erdélyben, és volt részletes beszámoló is itt a fórumon, akkor csak még olvasgattam mert épp nem volt motorom, de nyáron biztos megyek, mert ott laknak szüleim , és ott töltöm majd a szabit, addig még tervezek egy utat ahogy 15 fok fölé emelkedik az idő. Komolyan beszélek! megbeszéljük majd a talin és nyáron csaphatunk is a lovak közé, én biztos, hogy megyek!
Hát kipróbáltam a 160-as fúvükát az sm-ben nagyfordulataonn hirtelen gázra kicsit+torpan ülés alatt nyitva vannak a dolgok+az oldalidom is Lehet sok a benzin neki
valami rodeo ride vagy ki rendezi.
Áprilisba lessz az els?.
Jó az ötlet.
Itt lehet endurózni és supermotozni is engem érdekel a dolog.
Összejönnénk páran azt gyerünk.
Pár nap lazulás.Sütés főzés ivás.
Meg persze Motorozás!
Ha előbb nem a DRZ talin beszélünk.
Adok azért egy e.mailt ha tudsz valami konkrétat jelezd.
nagy.david@kalocsakom.hu
üdv.BoB.
úúúúúúú