Akkor OK Csak eléggé szarul van a kezem, mert most kezdem rendesen terhelni, de szó szerint rendesen Pakson akkor összefutunk és megbeszéljük a részleteket?
Dr-z kupa kérdés, de 28-án mennék. Most rendeltem olajat, meg gumikat is kellene szereznem, ja is fizikailag is eléggé szar vagyok, de fejlődök napról napra:)
Ugye nem kérdés, hogy DRZ kupára jössz?!
Úgy tervezzük, hogy 28.-án lemennénk megkukkantani a pályát, és gurulnánk is rajta 1-2-3-4.........-et.
Örülnénk, ha csatlakoznál.
Na ennek örülök, hogy többen leszünk pakson " éve járok és amit a Kornél művel az hihetetlen... Köszi a felajánlást Klmszabi, de Ti amúgy is Szekszárd fele mentek nem? Miattam ne tegyetek kerülőt. Meg én reggel megyek D.földvárra vásárba kajázni és utána megyünk Paksra. De mindenképpen fussunk össze!
Köszönöm a válaszod animation kiváncsi lennék arra a dobozra mit hozhat a konyhára
Van 1 cég Proptech ott van drzhez való modul ami jó még 1-2suzuki tipusba felhívtam aztán az ottami eladó lebeszélt róla mert azt mondta nem igazán ér semmit
kicsit furcsának találtam:) na de mind 1
Van akinek van valami elektronika tuningról tapasztalata s-el vagy e-vel kapcsolatbant ?
én is! már évek óta hiányzik egy közös fotó Korival! Most behajtom!Ha nem esik akkor motorral megyek ha nem akkor busszal de tuti ott leszek. Majd szurkolunk együtt
Kiskunmajsai Cross pálya és környéke.Bármikor edzhető!A pálya cross részből és endurós szakaszból áll. Kb. 50-50%!A cross folyamatosan karbantartva,nem rumplis,nincsenek különleges ugratók,futamok között is lehúzva.Az endurós rész egyszerű kanyargós,füves néhol gödrös könnyű.Direkt kezdők számára,általában én jelölöm ki a pályát nem szoktam nagyon extrem helyeket beletenni.Ezt a Family is megerősítheti,sőt képeket is kereshetne mellékelve!
Kerezsgéltem mert érdekel a dolog
http://propose.shp.hu/hpc/web....
ezt találtam róla nem vészes árban van
Azt próbáltad már hogy kikötöd és kipróbálod nélküle hogy mi az eredmény?
Mert gondolkoztam hogy veszek a gépbe és mivel nem kaptam sok bíztatást a cuccal kapcsolatban inkább nem is foglalkoztam vele