Kössz a választ ocsodrz! szerintem akkor kihagyom inkább veszek fém fékcsöveket előre. csütörtökre kész a mocim! (elvileg)
Északi motorosbarátaim csapjátok fel a téligumit mert mondják nagyon a havat! Részvétem!
Gyári (drz-e) villa van elöl, nem fordított. Csak a kerekek meg a fék új. Ja meg sárvédő, dob... Majd most már csinálok pár fotót, ha sikerül sort keríteni rá...
Már nem azt használom, de ez a szett volt a mocin mikor tavaly megvettem, most ez eladó. Egyébként utcára, közlekedni teljesen jó a kis tárcsa is... De azért a mostani holmin 320 van... A lánckerékvédőm meg a műhelyben hever, nem tettem föl, mer minek?
Nagyón kedves vagy de én slicket keresek simát.Nekem most van rajta Dunlop Sport max 208RR és 90%-osak de nagyon csuszkál azért kellene nekem slick De köszi
Nem találkoztam még ezzel a mérettel. Nekem 160/60-17 van, múlt héten lett kész a fűzött sm-szettem... Szóval ha aszfalt-pajtást keresel, mehetünk... Áttételem 15-41, kicsit hosszúnak tűnhet, de én elsősorban munkába járok vele, Pestre. A 2/A-n nem baj ha ilyen....
Elég fura méret ez a 140/70. Mért kell ilyen keskeny? Amúgy én Fóton lakom, az verestől nem egy veszett táv... Ha kitör itt a 10 fokos kánikula kerülhetnénk egyet ha gondolod... Van még valaki esetleg a környékről?
Nem én csak 3 éve lakom itt.Én senkitsem ismerek
Az én tuning szerelöm a Bartos Zoltán Gödöllön.De Ö csak a motor blokk-ot csinálja.Most is bele ragtuk a 440ccm hengert.Hát jóbb let de anyira azért nem Többet vártam és csalódtam de ezt kell szeretni. Keresek 140/60-17 slick gumit nem tudsz segiteni.
Szevasztok!
Tottes, a Szabó Marcit sem ismered veresről? Ő ott "A" motorszerelő :) Csak éppen januárban kivándololt Új-Zélandra. Még szerencse hogy időben sikerült megvennem a drz-jét...
Erről a mociról eladó most az öntött sm-szett (előre kétféle méretű tárcsával: gyári méret, és 320). A képen a kistárcsa van fent. Irányár: 80 pénz. Ha érdekel valakit, hívjon: 06 20 365 8385
Most már tudok állni egyenes derékkal!
ja és amugy terepen nem használt attol hogy a kép föld úton készült!
DE TÉLLEG NEM!
Akit érdekel írjon! az árát kitaláljuk
Északi motorosbarátaim csapjátok fel a téligumit mert mondják nagyon a havat! Részvétem!
nem rég érdeklötem és nekem 12000 ft -tót mondtak egy kicsit soknak tartotam ,
Akkor most forditot villa van elöl?
Látom neked a gyári cross telók vanna elöl!
Meg hogy nincs elöl lánckerék védöd. és a kis féket használod.
Amugy énis a 15-41 átételt szeretem gyári dobbal.
Mármint olyan motorost nem ismerem akinek szupemoto szettes DRZ je van?Vagy valami más tipus?
Neked milyen átáleted van a mocin? elsö hátsó?
Az én tuning szerelöm a Bartos Zoltán Gödöllön.De Ö csak a motor blokk-ot csinálja.Most is bele ragtuk a 440ccm hengert.Hát jóbb let de anyira azért nem Többet vártam és csalódtam de ezt kell szeretni. Keresek 140/60-17 slick gumit nem tudsz segiteni.
Megfelelek? Kecsó környéki vagyok
Tottes, a Szabó Marcit sem ismered veresről? Ő ott "A" motorszerelő :) Csak éppen januárban kivándololt Új-Zélandra. Még szerencse hogy időben sikerült megvennem a drz-jét...
Erről a mociról eladó most az öntött sm-szett (előre kétféle méretű tárcsával: gyári méret, és 320). A képen a kistárcsa van fent. Irányár: 80 pénz. Ha érdekel valakit, hívjon: 06 20 365 8385