Hali Ma mi is mentünk egy kicsit nagyon jó volt a terep és az idő is. Nekünk a leghoszab táv 280 km. terepen! nem kényelmetlen a DRZ, de ez csak személy függő.
Láncot Én AFAM v. RK-t ajálanám (Parilla)
Nehéz megtalálni az optimálist.
Hőmérséklet,pára tartalom függő.
Az enyém sok anyagot kap és fulladozott ma mint állat.
Ha kentem a száját akkor nem.
Szóval nagy fúvóka fojtás ki azt kend neki.
Ma kétszer állítottak meg a rendőrök de hála nem szóltak.
Majd fognak!
Amúgy mindenki anyázik meg mutogat.
Megértem őket de hát ez van.
üdv.
Hali mindenki!
Lenne egy kérdésem! Elgondolkodtam rajta. És egy másik DRZ-s kollégával ezen filóztunk. AMikor leállítjuk a DRZ-t kulccsal mi az a hang? És miért nem adja ezt a hangot ki akkor amikor a leállítógombbal állítjuk le?
Ja és még 1 kérdés. Milyen láncot ajánlanátok a DRZ-re?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Ma igen jó idő volt, ezért délután elmentünk egyet a csajommal gurulni. Hozzánk közel van Horvátország, mondom meglessük milyen az, rég voltam úgyis. A határátkelőnél fel kell menni kb 2 km-re az autópályára, na baszki a legjobb élmény Na nem a pálya, hanem a le és felhajtó olyan kanyarok, hogy azthittem behugyozok. előtte már jól bemelegítettem a gumit, olyan faszán tapadt, hogy kb 4mm maradt az oldalán amit még nem fordultam le, szóval ha nagy nyár lesz meg egyedül megyek legközelebb, akkor az is lemegy
Elmentünk egészen Cakovecig, meg Belicáig, hallottam, hogy ott van egy pálya gokartosoknak, néha mennek Sm-el is, hát nem olyan nagy durranás mint a Pannonia ring, de azért elállatkodnék ott egy pár napot csak sajna nem tudtam senkivel se beszélni, hogy menek a dolgok, mert a horvátot nem kenem, de majd legközelebb viszek szótárt
Ja meg visszafelé találtunk egy állat 2. vh-s repülőt, na itt kellett fényképezni.
sziasztok.
én is voltam ma motorkiállításon..
valahogy azt éreztem,most csak a ruházat volt akciós..
tévedek?
üdv mindenkinek.:csaba
ui:ÉS MA ÉLETRE KELT A MOCIM ! KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET MINDENKINEK.
köszi mindenkinek, akkor amit hallottam, hogy irto kényelmetlen és pár 10 km-nél többet nem bir, hülyeség
ez nekem jo hir, azt hiszem megvan már, hogy egy év mulva mi fog a DT helyébe lépni! köszi mégegyszer, még annyi, hogy mennyire ráznak? a kiegyenlitése jo?
Hali Naneee!
Szerinted ha kipffba van beleszerelhető foyltás úgy lehet vele veretni hosszabb távon?
Na mikor leszel msn-en? kérdezni szeretnék 1-2 dolgot. Ha megoldható.
Kösszi akkor csinálom énis! Apám 1 nap alatt szegedről elment megkerülte a balatont majdnem 1000km. Fogtam a fejemet, de a gép faszán bírta ráadásul 2 személlyel! én szerintem le a kalappal a moci előtt. Az meg már a PILÓTÁN múlik mennyit bír! Ja még annyi hogy sportkipuval ne menjen ennyit senki mert kurvára nem tesz neki jót!4
Szia! Nekem egyáltalán nem kényelmetlen, pedig elég magas vagyok. A leghosszabb út egyfolytában... Hát ameddig a tank bírja 180km-nél kell tartalékra rakni, 150 körül már tankolni szoktam.
Láncot Én AFAM v. RK-t ajálanám (Parilla)