Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Dávid! Sokan mondták, h gixxer után minek vettem DRZ-t?! Hát ezért!
Ilyen van az enyémben, csak Wiseco
Ez sem rossz.
Szerintem ez a régebbi változata.

Kukkantsatok már erre a yoshi dörrentőre !
http://www.yoshimura-rd.com/t-...
itt az újabb álom! (Máté te menj a fa....ba )

Na megvan a tapasztalat a dynoval! Kibba...szott jóóó! Végre ma jo idővolt,és sikerült kerülni 1et. Naggyon király lett a gép. Nyomtam gyári sm-mel versenytis,és jött is a különbség szépen. Jo nyomatékos,középtályon nincs már a megtorpanás,föntröl pedig jol rátolt erőbe. Nem bántam meg.!
Böcsi ha kell majd a dyno az smbe, irj e-mailt,( szucso@hotmail.com) az árat megdumáljuk szerintem.
GRATULA (Akkor lehet hogy a Janának 1- el kevesebszer órdítotunk )
voltunk csak az elenkezö irányba de az is kemény volt
Gratula ,sajnálom, hogy nemtudtam elmenni szurkolni de ami késik nem múlik !
Sziasztok.

segítség kellene: 65-ös furattávú BREMBO féknyerget tenék fel fordított telóra 320-as tárcsához.
kaptam ugyan hozzá konzolt,de ez tuti nem ilyen telón volt.
esetleg rajza nincs véletlenül valakinek?
üdv :csaba
Nagyon sok DRZ-t láttam!Közületek volt valaki?
Drz 74 Family-nek Köszönjük a sok-sok biztatást,nagyon jól esett!
Sajnos csak a 8.helyig lett elég.A népes mezőnyből pár szlovák és pár tökösebb magyar legény befúrt elém.Tavaly defektes kerékkel is 8.lettem ha jól emlékszem.
A Jana 14.lett!
Hali itt van pár kép a SÓSKÚTI endurocrossról (töbit majd késöb)
Sziasztok!
Elkezdtem ma az olajcserét és persze a gyújtás csavarok beragasztását. De valahonnan kiesett a képen látható kb 3cm hosszú rudacska! Találkoztatok már vele? Nem hiszem, h a blokkból esett ki, mert nem volt olajos. Meg nem is sima teljesen. Lehet, hogy csak a kartervédőből esett ki
köszi, akkor megnyugodtam tényleg :) dobot sajna nem tudom, esetleg ilyen sörös pályázat nem volt kiirva a lábtartora?:D
mindenki benézi :D
MX Time, 2007. január-február
Na most már azt is tudom hogy DT lábtartó... :)
Egyébként 2 személyre van vizsgáztatva, de már így vettem, ne kérdezd hogy lehet! El lehet rajta férni, de csak 50 kilós nővel próbáltam :)
Dobra jöhetnek a tippek.
Elsöre én is bemartam,de rákérdeztem a Suzukisuknál
aha erem koszi
köszi!
szia! látom DT hátso lábtarto van a DRZ-den, igy van levizsgáztatva két személyre? jol elfértek rajta ketten?
No, a sikeres tárcsabeazonosítási akció után (nsr 125) kedvet kaptam további alkatrészek fórumos megosztásához is. Aki megmondja milyen dobom van, kap egy sört :) Magam sem tudom... Ami nem látszik, de tuti hogy nyitott dobról van szó, anyaga karbon, szokásos perforált belsőcső, körülötte üveggyapot, saját kezűleg tömve, szegecselt végek. Na mi lehet ez?
Hát mert észrevettem egy "kis nagy" hibát és valószínű hogy nyáron újra kellene festetnem.