Szerintem simán rakhatsz fel vidit. Én is raktam fel. 1 hétig 4,8-5 között volt csak azután öttek az egyest osztogató "pöcsök" már bocs..
De sztem nyugodtan rakhatnál fel
Hát van hangja nem szerényen én se használok tompítót csak ha nagyon disztingválom magam. ami ritka ahogy a rendszeredet néztem szerintem nem kell bemutatni ha üveghangon csapatsz 1et akkor számolod hány autó riasztó kapcsol be .
Nyugodtan tekergetheted szerintem befelé tekerd de kiderül rögtön mikor mész vele 1 karistot Hangos akipuff? Nekem élvezik a szomszédok pedig félig süketek de van bele 1kis tompító de nem szeretem mert nem az igazi vele Már a körzeti rendőr is követett a simsonnal 1szer de visszaéltem az előnyömmel de jó csóka csak szólt hogy faluba óvatosabban
pontosan ahogy mondod. nagy fordulaton ugy befullad hogy öröm átélni. csak a csonkom fmf a dob az whitebrothers. azt mondták akik már betették hogy a 155öst rakjam bele
Nem gáz de mivel a fúvóka kicsi benne nem sokat fog érni neki de viszont amíg nincs átfúvókázva addig lehet motorozhatóbbra birod állítan Befullad +nagy fogyrdulaton+torpan mi?
és nem gáz ha csavargatom kicsit? mert kivágtam az idomot és most tul sok levegőt kap és fulladozik.vagy várjak és majd a szerelő megcsinálja? szeretnék még a hétvégén mocizni
De amúgy az úszóház előtt középen besüllyesztve sima csavarhúzóval:) csak kicsit problémás
De trobeenál van állítócsavar amit ha beleraksz simán kézzel is birsz tekergetni mert így kicsit útban van az önindító de kiscsavarhúzóval lehet így is
mert rád akartam küldeni az apeh-ot meg a KPM-et! Azért hogy elmagyarázd hol tudok állítani a levegő csavaron. csak telefonon egyszerübb lett volna ha mondod én meg csinálom. de mind1.
msn címem is ugyanaz szucso@hotmail.com ritkán vagyok fent mert útálom. de majd számot cserélünk msnen aztán az a tuttti. szerdán lessz beszerelve a cuccc a vasba, remélem mutatnifog valami javulást,mert ha nem,akkor szét csapom. már bennevan 170be a kipu k&n meg a jet.
bizony várunk. Máté? Na ö szerintem abbanis bennevolna hogy menetközben autokrol rugdossuk a visszapillantókat!
Na bizok benne hogy kegyes lessz az idő,és nem jön közbe semmi.
De sztem nyugodtan rakhatnál fel