sok olyan DRZ-t láttam neten amin volt hátso lábtarto, a kérdésem az hogy gyárilag két személyes, vagy az már utángyártott lábtartoval van megoldva? el lehet ketten férni rajta? (kissé rövidnek tünik ahhoz az ülése)
Szép jó reggelt mindenkinek,és jó szurkolást azoknak akik kimennek ma Sóskútra.Estére remélem dobtok fel egy-két képet. Én sajnos megyek húzni az igát,de holnap ha törik ha szakad motorral megyek Paksra. Remélem kerül itt még egy két fórumos cimbora kinek elmegy az esze:))
Hát én gondolkodtam hogy lehet autóval kellene vinni motort meg a cuccost de lábon se lenne rossz csak nekem a haza úttal lenne gondom, mert a napvégén már allig élek és hát nemteljesen a szomszédba lennénk
Na de addig úgyis találkozunk aztán megbeszéljük mit hogyan.
szép a mocid A felniknél a fényezésnél szét lett szedve vagy csak leragasztgattátok?
Köszi
Gyárilag az S-n van az tudom. Az E-n nincs ha jól tudom Az sm-et meg nem tudom. De kényelmesen elfér rajta két személy
2db Supermoto gumi
1db Bridgestone BT002 120/70-17 slick mintás
1db Medzeler Racatec K2 120/71-17 slick mintás
Ha kép kell csinálok róluk
Hátsó féktárcsát drz 400 e-s hez.
Esetleg SM tárcsát adok cserébe.
3 mat tuti megér de 4 et is úgyhogy 350et simán.
Ha van valamid eladó jelezt az e.mail címemre
üdv.
Nagyon Baró!
Te tudsz valamit!
Remélem hamarosan megjön a jó idő és valahol megkergetjük egymást.....
Kellenes 7 végét.
üdv.BoB.
Akkor nemondj semmit.
Hát én gondolkodtam hogy lehet autóval kellene vinni motort meg a cuccost de lábon se lenne rossz csak nekem a haza úttal lenne gondom, mert a napvégén már allig élek és hát nemteljesen a szomszédba lennénk
Na de addig úgyis találkozunk aztán megbeszéljük mit hogyan.
mind1 mien majd DRZ kupán megbeszéljük