Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez az,nemtudom mikor menjek!4re bölcsibe megyek a kislányomért,.elötte bármikor!
Nekem még nem volt tapasztalatom slic-el kapcsolatban de idén alkalmazni szeretném Csak jobban ragad csak lenne már 20-25 fok akkor lehet élvezni igazából a dolgokat
Múltkor kimentem aztán 20km után+fázósodtam borvirágos lett az orrom pedig nem ittam előtte
Kakukk79 Te írtad hogy holnap mész. Mikor? És többiek akik holnap mennek mikor?
kakukk az volt a baj h erre kurva köcsögök a rendórök és minden szarért büntetnek még ha pisálnod kell a bokorba még azért is ! de am én szerettem a vágottat kozúton hamaar bemelegedett csak hát igen kicsit jobb időő kell neki
Szerintem ezek 1 formák nekem is fmf van benne
csá,mikor mész?
na majd máté... Le se lehet rázni :P De nem is baj. :D
Naneee olyan nincs h én ne mennék !
ésss milyen a kiállítás? én holnap mennék...
ne aggódj, ugyanaz, mint a Dyno
Hát persze.!
Amúgy úgy lesz hogy én, Máté, Animation, meg te, meg akit tudsz! Így lennénk. És remélem mindenki jön. Meg majsa után mennénk kecsóra gokart pályázni.
Van msn-ed? Ott jobb lenne tudnánk beszélni.
Mátééééééé gyere teis feltétlen!
Apám végre egy 50km en belüli célpont! Hogy a pi...ába ne mennék! Extra király! Lehet tudok vinni még 1 drz sm-s srácot.dobnál egy e-mailt,ha meglessz a potos hely idő és menetrend? szucso@hotmail.com
Naneee!
Ápr 11-én te jössz Kiskunmajsára? Jó lenne mert akkor összejönne 4 SM. Meg lehet elnéznénk majd pályára is. Mi a véleményed? Eljönnél?
Ja nagynehezen sikerült beszerezni a dynojetet de nekem fmf-eset hozott a motorstylingos csávó.Remélem semmiben nem különbözik.
Arra az imbuszosra gondolok. Azzal szoptam. Az 5-s kicsit volt a 6s-s meg nagy... :S az 5,5-s meg nincs itthon... :S Vagyis volt csak eltört.
Hali mindenk!Én voltam a kiállításon,és kivolt téve egy rmz 450 lámpával rendszámozva forgalombahelyezhető.Jol nézrtt ki mit ne mondjak. A pályagumi 70fok körül éri el a max tapadását, ezért pálygumi.Ahol már az utcai tulmelegszik,és elkezd fos lenni,ot kezd élni a pályagumi.egyébként nekem dunlop kr106 vágott slick van és szerintem 20 fok körül már lehet felszedni a hátulját.Én egyébként ajánlom mindenkinek!
Arra alapos csavarhúzó fejűre gondolsz? Vagy az alatta levő imbuszosra?
Csak az hogy legyen ok hogy miért nem megy át a gép múszakin.
Apropó műszaki.... De beszoptam. Nem bírom kivenni az első fékbetét tartó csavart... :s
Akkor az a jó mondjuk már nemsok lámpát adnak E betű nélkül, de hogy értelme az egyáltalán nincs ennek az E betűzésnek ...
benne van igen. Meg rendszám meg fék meg minden van rajta.
Amúgy tetszene nekemis csak félek hogy terepen összebaszkurálnám, aztán inkább hagyom a gyárit plus az UFO -t
Az E betű benne van a búrában?
ja hát arra igen. Annál nincs ilyen baj.
Sztem az E-re könnyű fölrakni nincs plusz váznyúlvány.
flex és csisz papír, majd csatt neki. Ennyi :D