Nekem még nem volt tapasztalatom slic-el kapcsolatban de idén alkalmazni szeretném Csak jobban ragad csak lenne már 20-25 fok akkor lehet élvezni igazából a dolgokat
Múltkor kimentem aztán 20km után+fázósodtam borvirágos lett az orrom pedig nem ittam előtte
kakukk az volt a baj h erre kurva köcsögök a rendórök és minden szarért büntetnek még ha pisálnod kell a bokorba még azért is ! de am én szerettem a vágottat kozúton hamaar bemelegedett csak hát igen kicsit jobb időő kell neki
Hát persze.!
Amúgy úgy lesz hogy én, Máté, Animation, meg te, meg akit tudsz! Így lennénk. És remélem mindenki jön. Meg majsa után mennénk kecsóra gokart pályázni.
Van msn-ed? Ott jobb lenne tudnánk beszélni.
Apám végre egy 50km en belüli célpont! Hogy a pi...ába ne mennék! Extra király! Lehet tudok vinni még 1 drz sm-s srácot.dobnál egy e-mailt,ha meglessz a potos hely idő és menetrend? szucso@hotmail.com
Hali mindenk!Én voltam a kiállításon,és kivolt téve egy rmz 450 lámpával rendszámozva forgalombahelyezhető.Jol nézrtt ki mit ne mondjak. A pályagumi 70fok körül éri el a max tapadását, ezért pálygumi.Ahol már az utcai tulmelegszik,és elkezd fos lenni,ot kezd élni a pályagumi.egyébként nekem dunlop kr106 vágott slick van és szerintem 20 fok körül már lehet felszedni a hátulját.Én egyébként ajánlom mindenkinek!
Múltkor kimentem aztán 20km után+fázósodtam borvirágos lett az orrom pedig nem ittam előtte
Amúgy úgy lesz hogy én, Máté, Animation, meg te, meg akit tudsz! Így lennénk. És remélem mindenki jön. Meg majsa után mennénk kecsóra gokart pályázni.
Van msn-ed? Ott jobb lenne tudnánk beszélni.
Ápr 11-én te jössz Kiskunmajsára? Jó lenne mert akkor összejönne 4 SM. Meg lehet elnéznénk majd pályára is. Mi a véleményed? Eljönnél?
Apropó műszaki.... De beszoptam. Nem bírom kivenni az első fékbetét tartó csavart... :s
Az E betű benne van a búrában?